Τάσεις Χρωμάτων & Χρώμα της Χρονιάς

2024 text img ColoroftheYear

2024 text img ColoroftheYear

Blue Nova 825

Εξερευνήστε το Εκπληκτικό

Απογειώστε την καθημερινότητα και διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσα από αντιπαραβαλλόμενα χρώματα που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν. Με το Blue Nova να πρωτοπορεί, το βάθος και η γοητεία εξισορροπούνται από ένα αίσθημα σιγουριάς. Αυτή η μεσαίου τόνου απόχρωση, διαθέτει μια μαγευτική δυαδικότητα, τραβώντας τα βλέμματα με την ανεξάντλητη κλασική του γοητεία.

Χρωματική Παλέτα για τις Τάσεις Χρωμάτων 2024
Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μέσω της εξερεύνησης διαφορετικών τόπων, σκέψεων και χρωμάτων, προκειμένου να σχηματιστούν ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες. Η χρωματική παλέτα Color Trends 2024 της Benjamin Moore είναι απαλά κορεσμένη με μια αποχρωματισμένη προσέγγιση στην αντίθεση και εμπνέεται από τις αποχρώσεις που βιώνονται μέσω ταξιδιών και στιγμών που ξεπερνούν τη ρουτίνα. Σε περιπέτειες κοντινές ή μακρινές, σας ενθαρρύνουμε να συλλέγετε συγκινητικές χρωματικές στιγμές με ζωντάνια και προσωπικότητα, που είναι απρόσμενες και απεριόριστα μαγικές.

White Dove

OC-17

Pristine

OC-75

Topaz

070

Teacup Rose

2170-50

Honeybee

CSP-950

Regent Green

2136-20

Antique Pewter

1560

Blue Nova

825

Polar Sky

1671

Hazy Lilac

2116-40

Αναπαραγωγή Βίντεο


Εμπνευστείτε
Απολαύστε τη χαρά του χρώματος με παραλλαγές στη σκιά, την απόχρωση και την αντίθεση. Πειραματιστείτε με τη διάθεση συνδυάζοντας παραδοσιακά και μοντέρνα στυλ για να βρείτε τη σωστή ισορροπία χρωμάτων βαφής για το χώρο σας. Αγκαλιάστε τις σκούρες αποχρώσεις με μια μελαγχολική πινελιά ή δημιουργήστε πολυτελείς χώρους με ζωηρούς τοίχους σε παστέλ αποχρώσεις. Ακολουθήστε μας καθώς εμπνεόμαστε από συνδυασμούς χρωμάτων βαφής που είναι ταυτόχρονα τόσο διαμετρικά αντίθετοι όσο και συναρπαστικοί.
ΕΝΤΥΠΟ

Τάσεις Χρωμάτων 2024

Κατέβαστε το δικό σας έντυπο για τις Τάσεις Χρωμάτων 2024 δώστε εκπληκτικά χρώματα σε όλα τα έργα σας.Εξερευνήστε Πέρα από τα Τείχη
Ακολουθήστε μας στο ταξίδι του χρώματος καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας μέσω νέων εκδηλώσεων και εμπειριών, εμπνευσμένοι από τη χρωματική παλέτα "Τάσεις Χρωμάτων 2024".

Ακούστε τους Ειδικούς Χρωμάτων της Benjamin Moore καθώς συζητούν για το χρώμα της χρονιάς 2024 - Blue Nova 825

Μάθετε περισσότερα για τη λεπτή ισσοροπία της αντίθεσης στη χρωματική παλέτα "Τάσεις Χρωμάτων 2024"

Blue Nova

825Πώς αλλάζει το Blue Nova 825 ανάλογα με το φωτισμόΧρώματα που ταιριάζουν με το Blue Nova 825


Αποχρώσεις του Blue Nova 825


Παρόμοια χρώματα του Blue Nova 825

Λατρεύετε το Χρώμα;

Ακολουθήστε το Χρώμα της Χρονιάς 2024, ανακαλύψτε άρθρα και βρείτε τις αγαπημένες αποχρώσεις σας.

Εγγραφείτε στα newlsetter μας για να λαμβάνετε μελλοντικές ενημερώσεις και συμβουλές της Benjamin Moore.