ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Ο ανιχνευτής χρώματος (φασματογράφος) της Benjamin Moore ColorReader ή ColorReader Pro μπορεί να βρει κάθε απόχρωση εύκολα και με ακρίβεια, ενώ παράλληλα συνεργάζεται άψογα με την εφαρμογή κινητών συσκευών Color Portfolio® app.

Οι συσκευές ColorReader & ColorReader Pro

Οι ελαφριές και επαγγελματικού επιπέδου συσκευές ColorReader και ColorReader Pro μπορούν να ταιριάξουν κάθε απόχρωση με τα χρώματα της Benjamin Moore και με ακρίβεια άνω του 90%. Παρόλο που και οι δύο συσκευές συνεργάζονται με την εφαρμογή Benjamin Moore Color Portfolio® μέσω Bluetooth® η συσκευή ColorReader Pro μπορεί να λειτουργεί και να χρησιμοποιείται και ανεξάρτητα από την εφαρμογή.

Οι συσκευές είναι κατασκευασμένες από την εταιρεία ηγέτη στην τεχνολογία χρώματος Datacolor® και παρακάτω παρουσιάζονται οι διαφορές τους.

  • Benjamin Moore ColorReader: Η έκδοση αυτή σας επιτρέπει να βρίσκετε κάθε απόχρωση μέσα σε δευτερόλεπτα και να βλέπετε τα αποτελέσματα στο τηλέφωνο ή τάμπλετ μέσω της εφαρμογής Benjamin Moore Color Portfolio®
  • Benjamin Moore ColorReader Pro: Αυτή η αναβαθμισμένη έκδοση σάς παρέχει την άνεση να βρίσκετε κάθε απόχρωση με ή και χωρίς την εφαρμογή Benjamin Moore Color Portfolio®. Μπορείτε να βλέπετε το αποτέλεσμα της απόχρωσης που ανίχνευσε η συσκευή απευθείας  στην OLED οθόνη της. Στην έκδοση αυτή παρέχεται και μια ειδική θήκη προστασίας – μεταφοράς.

Κατεβάστε τον ειδικό οδηγό χρήσης για να ξεκινήσετε τη χρήση, ή αναζητήστε πληροφορίες στην ενότητα συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις.

lazy

Purchase the Benjamin Moore ColorReader Device

You can buy the ColorReader ($99) or ColorReader Pro ($249) directly from Datacolor.

Η εφαρμογή Benjamin Moore Color Portfolio®

Με την εφαρμογή της Benjamin Moore μπορείτε…

  • Να χρησιμοποιήσετε απεικονίσεις φωτογραφιών & βίντεο από το τηλέφωνό σας για να “δοκιμάσετε” πως φαίνονται τα χρώματα σε ένα δωμάτιο.
  • Να βρείτε εύκολα τις αποχρώσεις των χρωμάτων βαφής Benjamin Moore τα οποία ταιριάζουν στις επιθυμίες των πελατών σας.
  • Να εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη οθόνη ενός τάμπλετ ώστε να βλέπετε πιο άνετα τις αποχρώσεις και να αποφασίζετε ευκολότερα.
  • Να έχετε άμεση πρόσβαση στις βεντάλιες χρωμάτων της Benjamin Moore
  • Να αποθηκεύετε όλες τις αγαπημένες αποχρώσεις για μελλοντική χρήση.
lazy

pro Pro Tip Spotlight:

Browsing color digitally is a great first step. But when making a final color selection, use a paint color sample to make a confident decision.