preloader

ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

Ιδέες & Έμπνευση

Όταν επιλέγετε χρώματα για την είσοδο σας, σκεφτείτε πώς θέλετε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας και πώς θα θέλατε να σας υποδεχτούν επίσης.

Είτε με μια ζεστή ουδέτερη είτε με μια πιο βαθιά απόχρωση, το χρώμα βαφής της εισόδου σας φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Από την πρακτική πλευρά, οι είσοδοι είναι περιοχές υψηλής κυκλοφορίας, επομένως ένα προϊόν που είναι ανθεκτικό, όπως το Regal® Select Interior, είναι το ιδανικό.

Ένα κομψό καλωσόρισμα

Η είσοδος είναι ένας μεταβατικός χώρος στον οποίο η οικογένεια και οι επισκέπτες περνούν λίγο χρόνο, επομένως η επιλογή απαλών, φιλόξενων ουδέτερων χρωμάτων είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή. Μια ανοιχτόχρωμη βαφή στους τοίχους διατηρεί την είσοδο άνετη και ευάερη. Τα ουδέτερα προσφέρουν επίσης απρόσκοπτη ροή χρωμάτων στα περιβάλλοντα δωμάτια.

Μπορείτε να προσθέσετε ζωντάνια στα ουδέτερα χρώματα προσθέτοντας διακοσμητικά βαψίματα για αντίθεση στις ξύλινες επενδύσεις ή στα διακοσμητικά και στους τοίχους. Εάν το επιτρέπει ο χώρος, σκεφτείτε ένα αντικείμενο έμφασης όπως ένα μικρό τραπέζι ή πολύχρωμες καρέκλες για να ενσωματώσετε μικρές λεπτομέρειες που είναι πρακτικές και όμορφες.

lazy
lazy

Μεγάλο, τολμηρό & Λογικό

Η χρήση έντονων χρωμάτων δημιουργεί μια ισχυρή και αξέχαστη πρώτη εντύπωση που συχνά αντανακλά την προσωπικότητα όσων ζουν στον χώρο εκείνο. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις μπορούν να βοηθήσουν στην ανάδειξη μικρότερων χώρων. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε την είσοδο από πολλές πλευρές για να σιγουρευτείτε ότι το επιλεγμένο χρώμα θα συμπληρώσει τα υπόλοιπα δωμάτια.

Τα σκούρα χρώματα μπορούν επίσης να προσφέρουν μια δόση πρακτικότητας, καθώς κρύβουν τη βρωμιά καλύτερα από τις ανοιχτότερες αποχρώσεις, καθιστώντας τα ιδανικά για μεγάλες εισόδους αλλά και μικρά δωμάτια. Παράλληλα με το να δίνουν έμφαση οι πιο σκούρες αποχρώσεις ανταποκρίνονται στην πρόκληση και των παιδιών που τρέχουν ή και των σκύλων επίσης που λερώνουν εύκολα.

Το πίσω μέρος της εξώπορτας σας είναι μια ακόμη επιλογή για βαθύτερο χρώμα στην είσοδο σας. Παρακολουθήστε το βίντεο για συμβουλές σχετικά με το βάψιμο μιας εσωτερικής πόρτας.

Ας υπάρξει Φως!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το φως ξεχύνεται στην είσοδό σας. Πάρτε ως δείγμα το εξωτερικό τοπίο, όπως το φρέσκο πράσινο του δάσους, αποχρώσεις της ερήμου ή το αστικό ατσάλι κατά την επιλογή του χρώματος.

Η δοκιμή των χρωμάτων βαφής στον τοίχο είναι απαραίτητη στην είσοδό σας λόγω των μεταβαλλόμενων συνθηκών φωτισμού που εμφανίζονται εδώ, από τον φυσικό ήλιο στο τεχνητό φως.

Αγοράστε ένα μικρό δείγμα χρώματος Benjamin Moore, περάστε το και εξετάστε την αλληλεπίδραση του φωτισμού με την πόρτα ανοιχτή, μερικώς ανοιχτή και πλήρως κλειστή τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας.

Για να φέρετε επιπλέον φως στην είσοδο σας είναι να εξετάσετε το ενδεχόμενο υψηλότερης γυαλάδας στο φινίρισμα της βαφής.

lazy
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.