preloader

Χρώματα γραφείου κατοικίας

Ιδέες & Έμπνευση

Η επιλογή των χρωμάτων βαφής γραφείου στο σπίτι σας μπορεί να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα και να πυροδοτήσει τη δημιουργικότητά σας.

Από τα πράσινα που ενισχύουν την αποδοτικότητα έως τα κόκκινα και κίτρινα χρώματα υψηλής ενέργειας, η Benjamin Moore τροφοδοτεί τις ιδέες και τη δημιουργικότητα του οικιακού γραφείου. Προωθήστε περαιτέρω τη σχεδίαση με τη διαφανή βαφή Notable® Dry Erase Paint πάνω από το υπάρχον χρώμα του τοίχου του γραφείου σας και παρακολουθήστε καθώς οι ιδέες αποκτούν πολύχρωμη ζωή.

Τα μοντέρνα χρώματα γραφείου συναντούν την παραγωγικότητα

Με το Notable, οι βαμμένες επιφάνειες τοίχων γίνονται στεγνές σανίδες διαγραφής. Χρησιμοποιήστε το Notable clear πάνω από οποιοδήποτε χρώμα βαφής τοίχου ή επιλέξτε το κλασικό λευκό “whiteboard”. Το Notable τοποθετεί τις ιδέες, τις υποχρεώσεις και τα ραντεβού σας απευθείας στους τοίχους του γραφείου σας στο σπίτι με ένα γυαλιστερό, πολυτελές φινίρισμα που σβήνει όμορφα.

Ξύλο, γυαλί, μέταλλο ή laminate επιφάνειες; Εφαρμόστε το Notable® Dry Erase Paint και σε αυτές τις επιφάνειες για απόλυτη ευελιξία σχεδιασμού.

lazy
lazy

Χαλαρωτικά χρώματα βαφής: Μια δεύτερη επιφάνεια

Λαμβάνοντας υπόψη τους περισπασμούς στο σπίτι, το να μπορείτε να βρείτε συγκέντρωση στο γραφείο του σπιτιού σας είναι πολύ σημαντικό. Τα αγαπημένα μας χρώματα που δεν αποσπούν την προσοχή περιλαμβάνουν τα ουδέτερα, τα μπλε και τα πράσινα.

Κάποιες έρευνες δείχνουν ότι το πράσινο είναι ένα αποτελεσματικό χρώμα τοίχου για την αύξηση της συγκέντρωσης, γι’ αυτό σκεφτείτε το Guilford Green HC-116 ή το High Park 467. Τα αγαπημένα μας ανοιχτόχρωμα μπλε για γραφεία στο σπίτι περιλαμβάνουν το Blue Danube 2062-30 και το Woodlawn Blue HC- 147.

Τα ανοιχτά χρώματα δεν είναι μόνο χαλαρωτικά, αλλά δημιουργούν υπέροχα σκηνικά για πίνακες καρφιτσών, εικόνες και ράφια χωρίς να είναι πολύ “δυνατά” για έναν χώρο όπου η συγκέντρωση είναι σημαντική.

Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με το λευκό για οικιακό στούντιο ή γραφείο, όπως φαίνεται σε αυτό το ευκρινές γραφείο στο Simply White OC-117.

Φωτισμός & Τοίχοι διακοσμητικοί

Οι τοίχοι με διακοσμητική βαφή και ξύλινη επένδυση μπορούν να προσφέρουν πολύχρωμα δημιουργικά σημεία στο γραφείο ή τη βιβλιοθήκη.

Τα φωτεινότερα, πιο δυναμικά χρώματα που αγαπάμε για το γραφείο περιλαμβάνουν το Touch of Pink 2008-70, το Banana Yellow 2022-40 και το Surf Blue 2056-30.

Είτε η χρωματική επιλογή σας είναι ζεστή ή ψυχρή, όπως φαίνεται σε αυτό το βίντεο, το φως παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς το χρώμα μεταμορφώνει κάθε δωμάτιο.

Χρησιμοποιήστε μια ισορροπία μεταξύ φωτισμού εργασιών και φωτισμού περιβάλλοντος με κατάλληλες συνθήκες φωτός, έτσι ώστε το γραφείο να είναι εξίσου λειτουργικό και οπτικά ευχάριστο.

lazy
lazy

Γυαλάδα: Η τελευταία πινελιά

Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη τη σχεδιαστική επίδραση της γυαλάδας. Επειδή μειώνει την αντανάκλαση, ένα ματ φινίρισμα θα δημιουργήσει μια απαλή εμφάνιση που λειτουργεί καλά σε ένα γραφείο.

Οι καρέκλες, τα γραφεία, τα ντουλάπια, οι βιβλιοθήκες ή οποιοδήποτε έπιπλο γραφείου προσφέρουν μια ευκαιρία για μεγαλύτερη λάμψη που θα ξεχωρίσει κόντρα σε τοίχους βαμμένους ματ ή σε κελύφους αυγού.

Εάν θέλετε λάμψη και αντίθεση για τα έπιπλα του γραφείου σας, σκεφτείτε το ADVANCE®, το οποίο παρέχει ένα φινίρισμα σαν έπιπλο με υψηλή γυαλάδα.

Σκεφτείτε τα συμπληρωματικά χρώματα

Η χημεία που υπάρχει μεταξύ των χρωμάτων στις αντίθετες πλευρές του χρωματικού τροχού – γνωστά ως «συμπληρωματικά χρώματα» στη διάλεκτο του χρώματος και του σχεδίου – είναι αισθητή.

Οι συμπληρωματικοί χρωματικοί συνδυασμοί που περιλαμβάνουν κύρια ή έντονα χρώματα λέγεται ότι δημιουργούν ενθουσιασμό ή υψηλή ενέργεια (σκεφτείτε τις φανέλες των αθλητικών ομάδων).

Εξερευνήστε πώς αυτοί οι τύποι χαρούμενων ενώσεων χρωμάτων – μωβ και κίτρινο, μπλε και πορτοκαλί – μπορούν να προσδώσουν σε οποιουδήποτε μεγέθους δωμάτιο μια παιχνιδιάρικη διάθεση.

Για ορισμένους, οι συμπληρωματικοί συνδυασμοί χρωμάτων μπορεί να είναι λίγο πολύ τολμηροί. Η χρήση μιας κύριας απόχρωσης με ένα πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο συμπληρωματικό χρώμα, προσφέρει μια πιο λεπτή επιλογή.

Βρείτε περισσότερα στην ενότητα Πληροφορίες Χρωμάτων, όπου μπορείτε επίσης να μάθετε για ανάλογα χρώματα, ζεστά και ψυχρά χρώματα, την ψυχολογία του χρώματος και πολλά άλλα.

lazy
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.