preloader

ΜΠΑΝΙΟ

Ιδέες & Έμπνευση

Είτε θέλετε να προσφέρετε αίσθηση χαλάρωσης στο κεντρικό μπάνιο του σπιτιού σας, είτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα πολύχρωμο κοινόχρηστο μπάνιο, η μεταμόρφωση ενός τέτοιου δωματίου γίνεται εύκολη υπόθεση όταν συνδυάσετε την κατάλληλη απόχρωση μ’ ένα χρώμα ανώτερης ποιότητας.

Εμπνευστείτε από τις αποχρώσεις της Benjamin Moore για το μπάνιο και βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό χρωμάτων για κάθε περίσταση.

Ιδανικές Αποχρώσεις για το Μπάνιο

• Οι εκλεπτυσμένες υπόλευκες αποχρώσεις είναι πάντα μια καλή επιλογή. Αγαπημένες μεταξύ άλλων είναι η Chantilly Lace OC-65 και η Ballet White OC-9.

• Οι απαλές ροζ και κοκκινωπές αποχρώσεις όπως η First Light 2102-70, από τη συλλογή με τις Τάσεις Χρωμάτων 2020, και η Cream Puff 2174-70, είναι δημοφιλείς εναλλακτικές των υπόλευκων.

• Οι αποχρώσεις του πράσινου μπορούν να αποδειχθούν απίστευτα χαλαρωτικές σ’ ένα μπάνιο, καθώς μεταφέρουν την αίσθηση αναζωογόνησης που προσφέρει η φύση, στο εσωτερικό του δωματίου. Χρησιμοποιήστε κολακευτικές αποχρώσεις όπως η Van Alen Green HC-120.

lazy

• Οι αποχρώσεις του μπλε προκαλούν αίσθηση ηρεμίας σε κάθε χώρο. Δική μας αγαπημένη είναι η November Skies 2128-50, ένα ήρεμο ασημένιο μπλε που μοιάζει πάντα σύγχρονο.

• Η υιοθέτηση ενός κοινού υποτόνου από δωμάτιο σε δωμάτιο προσφέρει χαλαρωτική διάθεση. Επιλέξτε για το μπάνιο σας αποχρώσεις που περιέχουν τον ίδιο ψυχρό ή ζεστό υποτόνο με αυτές των γειτονικών δωματίων για να δημιουργήσετε οπτική συνοχή στη μετάβαση των χρωμάτων.

Πάντα να δοκιμάζετε τις αποχρώσεις που έχετε επιλέξει προτού τις εφαρμόσετε, καθώς ο φωτισμός επηρεάζει την τελική τους εμφάνιση.

Ιδανικές Αποχρώσεις για το Μπάνιο

Ανακαλύψτε μερικές από τις αγαπημένες αποχρώσεις της Benjamin Moore για το μπάνιο.

Bathroom populars

lazy

Αποχρώσεις για το Κύριο Μπάνιο του Σπιτιού

Το κύριο μπάνιο, εκεί όπου η έννοια του “χρόνου για τον εαυτό σας” αποκτάει κύρια προτεραιότητα, είναι ο πιο προσωπικός χώρος του σπιτιού.

Δημιουργήστε ένα κλίμα χαλάρωσης με αποχρώσεις που ευνοούν την ξεκούραση και την αποφόρτιση.

Στα χαλαρωτικά χρώματα συμπεριλαμβάνονται απαλές γκρίζες αποχρώσεις όπως η Metropolitan AF-690, το Χρώμα της Χρονιάς 2019 της Benjamin Moore, και παστέλ όπως οι Palladian Blue HC-144, Italian Ice Green 2035-70 και Gray Cloud 2126-60.

Μικρό Μπάνιο, Μεγαλοπρεπές Αποτέλεσμα

Οι χώροι μεσαίου μεγέθους προσκαλούν για πειραματισμό με το χρώμα, και το μπάνιο δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τα έντονα χρώματα αναδεικνύονται στους μικρούς χώρους, όπως βλέπουμε και εδώ με την Old Claret 2083-30. Πιο σκούρες, πλούσιες αποχρώσεις συνδυαστικά με τον κατάλληλο φωτισμό μπορούν να προσδώσουν μεγαλοπρέπεια σε ένα μικρού μεγέθους δωμάτιο.

Πειραματιστείτε λοιπόν: Δοκιμάστε να βάψετε την οροφή με μια απόχρωση που θα σας ξαφνιάσει, όπως είναι η Fruit Shake 2088-60 ή η Windmill Wings 2067-60. Σκεφθείτε να βάψετε το ράφι για τις πετσέτες ή άλλα στοιχεία στο μπάνιο με τη Black Ink 2127-20 ή τη Deep Space 2125-20 – δύο σκούρες αποχρώσεις που δημιουργούν εντυπωσιακή αντίθεση όταν συνδυαστούν με πλακάκια και τοίχους σε λευκό ή υπόλευκο χρώμα.

lazy
lazy

Η απαλή, φρέσκια αίσθηση των ματ τοίχων

Ευχάριστα νέα! Ένα γυαλιστερό ή ημι-γυαλιστερό φινίρισμα βαφής δεν είναι η μόνη σας επιλογή όταν πρόκειται να αποφύγετε τις αντιαισθητικές επιπτώσεις της υγρασίας του μπάνιου.


Το ματ φινίρισμα του AURA® Bath & Spa παρέχει επίσης εξαιρετική αντοχή, διατήρηση χρώματος και αντίσταση στη μούχλα σε χώρους υψηλής υγρασίας.


Το ματ φινίρισμα προσφέρει μια αίσθηση απαλότητας στα μπάνια όπου αφθονούν οι σκληρές επιφάνειες όπως πλακάκια, καθρέφτες και μεταλλικά εξαρτήματα.


Θέλετε οπωσδήποτε υψηλότερη γυαλάδα στο μπάνιο;


Λάβετε υπόψη ότι ένα χρώμα με υψηλότερο φινίρισμα ή γυαλάδα μπορεί να δημιουργήσει υπερβολική λάμψη, ειδικά όταν συνδυάζεται με τις τυπικές επιφάνειες μπάνιου.

lazy

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής Δοκιμάστε τα χρώματα της βαφής σας από το πρωί έως το βράδυ, υπό συνθήκες φυσικού και τεχνητού φωτισμού

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.