preloader

7 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ
ΟΜΟΡΦΑ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

Εντυπωσιάστε με τη σκάλα σας! Μια σκάλα μπορεί να σας δώσει πολλές επιλογές βαψίματος, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μια σκάλα δίνει την πρώτη εντύπωση σε ένα σπίτι και μαζί με τους υπόλοιπους χώρους συμμετέχει στη συνολική εμφάνισή του. Δέχεται επίσης μεγάλη κίνηση, επομένως προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα προστατεύουν και θα ομορφύνουν τη σκάλα είναι απαραίτητα, όπως αυτά της Benjamin Moore ADVANCE® και Benjamin Moore Floor & Patio.

Επειδή μια σκάλα έχει πολλά διαφορετικά μέρη, σας παρέχει την ευκαιρία να είστε δημιουργικοί. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ιδέες βαψίματος σκάλας και εμπνευστείτε!

1. Ευάερη και Λευκή

Οι σκάλες είναι γέφυρες μεταξύ διαφορετικών ορόφων καθώς και ανάμεσα στα χρώματα βαφής. Είναι σημαντικό να κοιτάξετε τον χώρο από κάθε οπτική γωνία πριν αποφασίσετε ποια χρώματα θα ταίριαζαν καλύτερα.

Εδώ, βάφοντας τα ρίχτια ώστε να ταιριάζουν με τους τοίχους και βάφοντας τα σκαλοπάτια λευκά για να ταιριάζουν με την διακόσμηση του δωματίου, η σκάλα αυτή γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι του χώρου αντί να ξεχωρίζει.

Βαμμένη σε αποχρώσεις του λευκού και του υπόλευκου χρησιμοποιώντας τα Decorator’s White OC-149 και White Opulence OC-69, το αποτέλεσμα είναι φωτεινό, ανοιχτό και εκλεπτυσμένο.

lazy
lazy

2. Έμφαση στο πλατύσκαλο

Το πλατύσκαλο σε μια σκάλα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να προσθέσετε μια πινελιά του προσωπικού σας στυλ όπως έναν μεγάλο πίνακα, έναν καθρέφτη ή ένα φυτό με πλούσιο φύλλωμα.

Αξιοποιήστε την δύναμη του χρώματος βαφής για να βελτιώσετε το πλατύσκαλο ακόμη περισσότερο. Λατρεύουμε τους διακοσμητικά βαμμένους τοίχους που χρησιμοποιούν ένα ξεχωριστό χρώμα έναντι στο λευκό χρώμα των ριχτιών και στο σκούρο χρώμα στα σκαλοπάτια, όπως φαίνεται με το χρώμα Smokestack Grey 2131-40. Άλλα εντυπωσιακά χρώματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη έναντι στις λευκές αποχρώσεις περιλαμβάνουν το Concord Ivory HC-12, ένα κορεσμένο χρυσοκίτρινο, το Sharkskin 2139-30, ένα κυκλοθυμικό γκρι-πράσινο και το Caliente AF-290 ένα έντονο κόκκινο και πρώην Benjamin Moore χρώμα της Χρονιάς

3. Συντονισμένα ουδέτερα

Τα ουδέτερα χρώματα λειτουργούν ιδανικά για χώρους σύνδεσης, όπως σκάλες ή διάδρομοι, καθώς συχνά βρίσκονται δίπλα σε δωμάτια με άλλα χρώματα.

Εδώ, το βάψιμο των σκαλοπατιών με το French Press AF-170 και τα ρίχτια με το Hush AF-95 για να συμπληρώσει τον τοίχο βαμμένο με το Frappe AF-85 προσδίδει ενδιαφέρον χωρίς να τραβά την προσοχή από τα γύρω δωμάτια.

Η προσθήκη του στοιχείου αντίθεσης για αυτά τα ουδέτερα χρώματα με το βαθμιδοφόρο (ή ουρανό) βαμμένο στο Steam AF-15 προσθέτει κομψότητα σε μια παραδοσιακή εμφάνιση.

lazy
lazy

4. Κομψή αντίθεση

Το βάψιμο των σκαλοπατιών, των ριχτιών και των κάγκελών σας όλων σε ένα χρώμα προκαλεί μια μοντέρνα, κομψή εμφάνιση.

Εδώ, η σκούρα απόχρωση του Hale Navy HC-154 προσδίδει έντονη αντίθεση με το λευκό βαθμιδοφόρο βαμμένο με το OC-149 Decorator’s και το απαλό χρώμα τοίχου Smoke 2122-40, όλα από την Παλέτα χρωμάτων Benjamin Moore Color Trends 2019.

.

5. Ρουστίκ έμφαση

Η έντονη αντίθεση δίνει έμφαση.

Αυτή η σκάλα διατηρείται ανοιχτή και ευάερη με φωτεινό, υπόλευκο Ice Mist OC-67 για να ταιριάξει με τους τοίχους βαμμένους με το Simply White OC-117, ενώ τα υπόλοιπα τμήματα παραμένουν στο φυσικό ξύλο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα μοντέρνο στιλ αγροικίας που θέτει την βάση για ρουστίκ τόνους σε άλλα μέρη του σπιτιού.

lazy
lazy

6. Δίχρωμη κομψότητα

Τα μοντέρνα, συγκρατημένα χρώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προσθέσετε μια σύγχρονη πινελιά στα παραδοσιακά σπίτια. Εδώ, οι δύο χωρισμένες περιοχές στον παρακείμενο τοίχο του διαδρόμου μεταφέρονται στη σκάλα.

Τα χρώματα Feather Grey 2127-60 και Pike’s Peak Grey 2127-50 εναλλάσσονται στα ρίχτια, με τα σκαλοπάτια βαμμένα σε Snow White OC-66.

Η παιχνιδιάρικη χρήση δύο διακριτών χρωμάτων σε εναλλασσόμενα ρίχτια προσθέτει ένα διασκεδαστικό στοιχείο σε αυτό το παραδοσιακό φουαγιέ.

7. Έντονο εστιακό σημείο

Στοιχεία με πρόσθετες καλλιτεχνικές πινελιές, όπως αυτό το χειροποίητο σκαλισμένο τελείωμα κάγκελου, αξίζουν ιδιαίτερη έμφαση.

Εδώ, ένα πλούσιο, τολμηρό χρώμα όπως το Black Satin 2131-10, με έντονη γυαλάδα, κάνει αυτό το στοιχείο να αναδύεται έναντι στο λευκό των τοίχων και των κάγκελων.

lazy
lazy

Οι καλύτερες ιδέες βαφής και χρώματος για οποιαδήποτε σκάλα

Βάφετε μόνοι σας τη σκάλα σας;

Να θυμάστε ότι ο προσεκτικός καθαρισμός και το αστάρωμα όλων των επιφανειών πριν από τη βαφή είναι απαραίτητος για καλύτερα αποτελέσματα.

Χρησιμοποιήστε χρώματα υψηλής ποιότητας με ανθεκτική γυαλάδα, όπως το δάπεδο Benjamin Moore Floor & Patio για τα πατήματα και ADVANCE® για άλλες επιφάνειες, για να αντέχουν στη συνεχή χρήση που δέχονται οι σκάλες.

Όταν είστε έτοιμοι να επιλέξετε το χρώμα που θα βάψετε την σκάλα σας, εμπιστευτείτε το δωρεάν Benjamin. Moore Color Portfolio® App, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε διαφορετικές ιδέες χρωμάτων εικονικά.

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε δείγματα χρωμάτων μέσω διαδικτύου ή από ένα συνεργαζόμενο κατάστημα με την Benjamin Moore.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.