preloader

Μοντέρνα Αγροτική Διακόσμηση

Μοντέρνα Αγροτική Διακόσμηση​

lazy

Εάν αναζητάτε έναν συνδυασμό που να προκύπτει αβίαστα από τη σύγχρονη διακόσμηση και την άνετη διαβίωση της υπαίθρου, τότε το μοντέρνο αγροτικό στυλ είναι το κατάλληλο για εσάς και θα σας προσφέρει απεριόριστη έμπνευση.
Ασβεστωμένες σανίδες ενωμένες μεταξύ τους, γαλβανισμένο ατσάλι, φυσικό και ανακυκλωμένο ξύλο, vintage. Αυτά τα στοιχεία και πολλά άλλα, διαμορφώνουν έναν καθαρό, τακτοποιημένο χώρο και αποτελούν σήμα κατατεθέν της μοντέρνας αγροτικής διακόσμησης.

Όπως σε πολλά στυλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων, έτσι και στο μοντέρνο αγροτικό στυλ το φόντο περιλαμβάνει ουδέτερα, υπόλευκα και λευκά, γκρι και γκρεζ χρώματα, με εκρήξεις χρώματος τμηματικά. Στο παρόν άρθρο, οι ειδικοί στο χρώμα της Benjamin Moore, μοιράζονται τις αγαπημένες τους αποχρώσεις και συνδυασμούς χρωμάτων για αυτού του είδους τη διακόσμηση, για να σας βοηθήσουν να κάνετε την αρχή.

Η Χρωματική Παλέτα της Benjamin Moore για τη Μοντέρνα Αγροτική Διακόσμηση

Χρησιμοποιήστε αυτές τις αποχρώσεις, καθώς θέτετε τις βάσεις για να εντάξετε το μοντέρνο αγροτικό στυλ στο χώρο σας.

Deep Paint Color for a Bold Farmhouse Exterior

Take inspiration from this striking modern farmhouse in Black Satin 2131-10 with white trim in Brilliant White OC-150 for classic contrast.

Other intense colors we love for exterior siding for a modern farmhouse feeling include Polo Blue 2062-10, Iron Mountain 2134-30, and Kendall Charcoal HC-166. Look for off-white colors that share the same undertone of these deep hues for trim, ceiling or interior doors: Learn more about white undertones.

Αναμειγνύοντας Αποχρώσεις

Τοίχοι σε λευκές ή ουδέτερες αποχρώσεις ενισχυμένοι με πιο σκούρα χρώματα στα γύψινα ή τις πόρτες, εμπίπτουν με όμορφο τρόπο στη φιλοσοφία του στυλ της αγροτικής κατοικίας, προσφέροντας παράλληλα μια σύγχρονη, γραφική άποψη.

Προσπαθήστε να κινήσετε το ενδιαφέρον με χρωματικούς συνδυασμούς, όπως φαίνεται εδώ με τη χρήση του ψυχρού γκρι Slate CW-700 στη μία πόρτα και της Nicolson Green CW-500 στην εσωτερική κορνίζα της άλλης.

Μία Καθαρή και Άνετη Τραπεζαρία

Η διαχρονική απόχρωση και πρώην Χρώμα της Χρονιάς, Simply White OC-117, παρέχει το τέλειο λευκό γι’ αυτή την τραπεζαρία που εμπνέεται από τη μοντέρνα αγροτική διακόσμηση.

‘Περιέχοντας μια υπόνοια θερμότητας, η Simply White αποδίδει υπέροχα με πλούσιες αποχρώσεις του ξύλου’, αναφέρει η Nivara Xaykao, ειδικός στο Χρώμα & στη Διακόσμηση.

‘Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές στιλπνότητες για να προσθέσετε ελάχιστη διάσταση σε ένα κατά τα άλλα ολόλευκο δωμάτιο.’

Η Καρδιά του Σπιτιού: Η Κουζίνα

Αντίθετες αποχρώσεις στα πάνω και στα κάτω ντουλάπια, προσδίδουν ανανεωμένη εμφάνιση σε οποιαδήποτε κουζίνα.

Σε αυτό το ‘μαγειρείο’ μοντέρνου αγροτικού στυλ, τα γύψινα, οι πόρτες και το ταβάνι έχουν όλα βαφτεί στη Distant Gray OC-68, μία έντονη λευκή απόχρωση με μπλε τονικότητες που ταιριάζει αβίαστα με έντονα μπλε χρώματα, όπως είναι το Kensington Blue 840.

Μπάνιο με Μοντέρνα Αγροτική Διακόσμηση

Οι ξύλινες κατασκευές βαμμένες σε έντονα λευκά χρώματα, αποτελούν σήμα κατατεθέν του μοντέρνου αγροτικού στυλ.

Εδώ, η απόχρωση Hardwood Putty CW-5 του ξύλου ταιριάζει υπέροχα με τους τοίχους στην απαλή Bassett Hall Green CW-480.

Στο έπιπλο του μπάνιου, η Slate CW-700 προσφέρει μια γοητευτική πινελιά ζεστού γκρι χρώματος για αντίθεση. Φυτά, ένα σκαμνί-αντίκα και δρύινα πατώματα, εισάγουν την εξοχή στο χώρο.

Στις αγαπημένες πράσινες αποχρώσεις για την υιοθέτηση ενός μοντέρνου αγροτικού στυλ στο μπάνιο, εντάσσονται οι Spa AF-435, Hancock Green HC-117 και Fernwood Green 2145-40.

Η Συρόμενη Πόρτα

Προσθέστε μία λεία συρόμενη πόρτα στο σπίτι σας για να του δώσετε την αίσθηση αγροτικής κατοικίας. Για το χρωματισμό της, προτιμήστε την Tomato Tango CSP-1145, μια ζωηρή κόκκινη απόχρωση από τη συλλογή Aura Color Stories, κατάλληλη για να δώσει έμφαση και που ταυτόχρονα θα προσφέρει μια σπίθα ενέργειας.

Οι λευκές και υπόλευκες αποχρώσεις είναι απαραίτητες στην υιοθέτηση ενός μοντέρνου αγροτικού στυλ, όπως φαίνεται εδώ με τη χρήση της απόχρωσης Stoneware CSP-245 στους τοίχους και στα γύψινα του μπάνιου. Στο συγγενικό τοίχο, η σκούρα γκρι Wool Peacoat CSP-25 εξισορροπεί με όμορφο τρόπο τη φωτεινή κόκκινη πόρτα. Επιπλέον, το πάτωμα του μπάνιου στο χρώμα του σχιστόλιθου δημιουργεί εντυπωσιακή αντίθεση με το υπόλοιπο ξύλινο δάπεδο, κύριο χαρακτηριστικό του μοντέρνου αγροτικού στυλ.

Social Media Snapshot: Modern Farmhouse

See how homeowners and designers use Benjamin Moore paint to create modern farmhouse color schemes that work for this cozy, yet uncluttered style.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.