preloader

ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΦΗΣ

Έρευνα, Καινοτομία & Ποιότητα

Η Benjamin Moore διαθέτει οκτώ εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης σε εγκαταστάσεις 7.500 τετραγωνικών μέτρων στο Flanders, NJ. Σε αυτόν τον κόμβο έρευνας και ανάπτυξης, περισσότεροι από 100 χημικοί, χημικοί μηχανικοί, τεχνικοί και προσωπικό υποστήριξης αναπτύσσουν νέα προϊόντα και διασφαλίζουν ότι οι συνθέσεις μας παραμένουν οι καλύτερες στην κατηγορία τους. Κάθε εργαστήριο εστιάζει σε διαφορετικό τομέα εξειδίκευσης, από την αξιολόγηση των προτύπων χρωμάτων έως την βελτίωση των επιστρώσεων υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Δοκιμάζουμε και βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας, ενώ ερευνούμε και αναπτύσσουμε νέες επικαλύψεις για να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας. Πολλά χρώματα Benjamin Moore σε διάφορες σειρές προϊόντων έχουν μηδενικές ή χαμηλές πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), συμπεριλαμβανομένων των Aura®, Regal® Select, ben®, Eco Spec® WB και Ultra Spec® 500, μεταξύ άλλων. Η πλειονότητα των σκευασμάτων αρχιτεκτονικής επικάλυψης κυμαίνεται από 0-100 γραμμάρια ανά λίτρο (g/L) VOC, σε σύγκριση με προηγούμενες συνθέσεις που κυμαίνονται από 100-250 g/L VOC.

Η δέσμευσή μας στην έρευνα και την καινοτομία οδήγησε σε πολλές πρωτιές στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου εσωτερικού φινιρίσματος με κέλυφος αυγού, του πρώτου συστήματος αντιστοίχισης χρωμάτων υπολογιστή (τώρα πια στάνταρ στον κλάδο) και της πρώτης εταιρείας στις ΗΠΑ που εισήγαγε ένα μηδενικό (VOC) σύστημα χρωματισμού νερού στην αγορά: η πατενταρισμένη τεχνολογία χρώματος Gennex®.

Η τεχνολογία Benjamin Moore Gennex® Color Technology παρέχει μοναδικό χρώμα στα προϊόντα μας. Η ομάδα μας αναγνώρισε ότι εάν φτιάχναμε τις δικές μας χρωστικές, σχεδιασμένες ειδικά για τις βαφές μας, θα μπορούσαμε να αφαιρέσουμε τις περιττές χημικές ουσίες που εξασθενούν το χρώμα - δημιουργώντας μια φόρμουλα που είναι καλύτερη, πιο δυνατή και πιο απλή.

ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ BENJAMIN MOORE

Ηνωμένες Πολιτείες - 46
Διεθνές - 100+

lazy
lazy
Διαχείριση του προϊόντος

Οι πιστοποιήσεις περιλαμβάνουν:

Φιλικό για το άσθμα και τις αλλεργίες® - Eco Spec® WB Interior Latex (αστάρι και όλα τα φινιρίσματα)

Green Seal® - Eco Spec® WB Interior Latex (αστάρι και όλα τα φινιρίσματα)

Δήλωση Περιβαλλοντικού Προϊόντος (EPD) - Ultra Spec® 500 Interior Latex (όλα τα φινιρίσματα ) - Ultra Spec® EXT (Flat (N447/K447); Satin (N448/KK448); Gloss (N449/K449) - Ultra Spec ® HP DTM Ακρυλικό (όλα τα φινιρίσματα)

Η.Π.Α. Green Building Council (USGBC) LEED® - Ισχύει για τα περισσότερα χρώματα εσωτερικού χώρου Benjamin Moore (παρακαλούμε ανατρέξτε στο φύλλο τεχνικών δεδομένων κάθε προϊόντος για το πώς τα προϊόντα μας πληρούν τις προϋποθέσεις για διάφορες Κατηγορίες LEED® v4.1. Ακολουθούν παραδείγματα για την κατηγορία χαμηλών εκπομπών) - Aura® Υδατοδιαλυτή εσωτερική βαφή (όλα τα φινιρίσματα) - Aura® Υδατόχρωμη εσωτερική βαφή Bath & Spa - Regal® Επιλέξτε Εσωτερική Βαφή & Αστάρι (όλα τα φινιρίσματα) - ben® Εσωτερικό Latex Paint & Primer (όλα τα φινιρίσματα) - Eco Spec® WB Interior Latex (αστάρι και όλα τα φινιρίσματα) - Ultra Spec® 500 Latex εσωτερικού χώρου (αστάρι και όλα τα φινιρίσματα)

Declare Label/The Living Building Challenge Imperative 11 - Sure Seal® Latex Primer Sealer - Ultra Spec HP® Acrylic Metal Primer HP04 - Ultra Spec® 500 Latex εσωτερικού χώρου (αστάρι και όλα τα φινιρίσματα) - Ultra Spec® Εξωτερικό επίπεδο φινίρισμα N447 - Ultra Spec® Εξωτερικό σατινέ φινίρισμα N448 - Ultra Spec® Εξωτερικό γυαλιστερό φινίρισμα N449

Master Painters Institute (MPI) Πράσινο Πρότυπο® Πρότυπο - Ισχύει για διάφορα προϊόντα Benjamin Moore (ανατρέξτε στα φύλλα τεχνικών δεδομένων ή στον ιστότοπο του Master Painters Institute για λεπτομέρειες).

Δέσμευση για Υπεύθυνη Προμήθεια

Σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού μας, η Benjamin Moore δεσμεύεται στην υπεύθυνη προμήθεια. Αναζητούμε συνεχώς ευκαιρίες βελτίωσης των διαδικασιών προμηθειών μας και παρακολουθούμε τις δαπάνες με επιχειρήσεις μειονότητας, γυναικών, μικρών μειονεκτούντων, βετεράνων, ατόμων με ειδικές ανάγκες υπηρεσιών και LGBTQIA+. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ευκαιρίες σε αυτούς τους προμηθευτές να συνεργαστούν ενεργά με την Benjamin Moore.

Προσόντα και έλεγχος προμηθευτών

Η Benjamin Moore διατηρεί ένα ισχυρό πρόγραμμα ελέγχου προμηθευτών που επικεντρώνεται στη χρηματοπιστωτική σταθερότητα, τον κίνδυνο εφοδιασμού, την φήμη, την ασφάλεια, την ποιότητα και την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Όλοι οι πωλητές λαμβάνουν έναν αρχικό έλεγχο πριν από την πρώτη χρήση και στη συνέχεια επιλέγονται για περιοδικό έλεγχο βάσει ανάλυσης κινδύνου που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτά τα κριτήρια. Τα ευρήματα του ελέγχου εξετάζονται με τον πωλητή σε μια κλειστή συνάντηση. Σημειώνονται τομείς προς βελτίωση και, εάν είναι απαραίτητο, τίθεται σε εφαρμογή σχέδιο διορθωτικών ενεργειών με τον προμηθευτή. Τα σχέδια επανεξετάζονται τουλάχιστον ανά τρίμηνο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διορθωτικές ενέργειες. Εάν ένα εύρημα ελέγχου είναι υψηλού κινδύνου και δεν μπορεί να διορθωθεί προς ικανοποίηση της Benjamin Moore, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία μεταφοράς αυτής της επιχείρησης σε νέο προμηθευτή ή θα λάβουμε προληπτικά μέτρα για τον μετριασμό του κινδύνου.

Ορυκτά

Συμμορφωνόμαστε επίσης με τη Δήλωση πολιτικής για τα ορυκτά της Berkshire. Η δήλωση πολιτικής δεσμεύει την Berkshire και τις θυγατρικές της να συμμορφωθούν με τον κανόνα Conflict Minerals που εκδόθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ και να συνεργαστούν με τους προμηθευτές μας για να διασφαλίσουν την υπεύθυνη προμήθεια υλικών που περιέχουν "ορυκτά σύγκρουσης" - τα μεταλλεύματα κασσίτερου, τανταλίου, βολφραμίου και χρυσού.

lazy
lazy

Βιώσιμη Συσκευασία

Ως βέλτιστη πρακτική, οι ομάδες μας πάντα ερευνούν εναλλακτικές συσκευασίες για να παραδώσουν τα προϊόντα μας σε πιο βιώσιμα κουτιά, χαρτοκιβώτια και συσκευασία. Η κύρια συσκευασία μας αποτελείται από έως και 100% ανακυκλωμένο περιεχόμενο και η δευτερεύουσα συσκευασία περιέχει κατά μέσο όρο 75% ανακυκλωμένο περιεχόμενο. Ως μέρος αυτών των συνεχών προσπαθειών, το 2020, παρουσιάσαμε 100% ανακυκλώσιμα πλαστικά δοχεία μεγέθους 1 λίτρου για την χρωστική μας Gennex® και Color Preview®. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα που συσκευάζονται σε δοχεία γαλονιού στην τοποθεσία κατασκευής μας στο Newark, NJ, είναι κατασκευασμένα από 100% μετακαταναλωτικά υλικά.

PaintCare®

Δεσμευόμαστε να βρίσκουμε τρόπους βελτίωσης της διαχείρισης της αχρησιμοποίητης βαφής από τους πελάτες μας. Ως εκ τούτου, συνεργαζόμαστε με την American Coatings Associateion (ACA) και την Canadian Paint and Coatings Association (CPCA).

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός της ACA PaintCare διαχειρίζεται ένα πρόγραμμα σε όλο τον κλάδο για την συλλογή υπολειμμάτων χρώματος για επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση ή ασφαλή απόρριψη. Η PaintCare λειτουργεί σε πολιτείες με νόμους περί διαχείρισης χρωμάτων. Η Product Care διαχειρίζεται προγράμματα διαχείρισης προϊόντων για οικιακά επικίνδυνα και ειδικά απόβλητα για λογαριασμό των μελών της σε όλο τον Καναδά. Ως ενεργά μέλη του συμβουλίου τόσο της PaintCare όσο και της Product Care, μοιραζόμαστε τον στόχο να επεκτείνουμε το εύρος αυτών των μοντέλων, έτσι ώστε όλα τα μετακαταναλωτικά χρώματα να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο..

lazy

Πρωτοποριακή Τεχνολογία

Η δέσμευσή μας στην έρευνα και την καινοτομία μας οδήγησε σε πολλές πρωτιές στον κλάδο.

lazy

Breathe Easier

Eco Spec® Premium Interior Paint earned an asthma & allergy friendly® certification.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.