Γκρι καφέ (greige)

Χρώμα ανά οικογένεια

Γνωστό για την προσφορά όμορφων αποτελεσμάτων, το γκρι καφέ (greige) μπορεί να βρεθεί στη διακριτική διασταύρωση του γκρι και του μπεζ.

Αν αγαπάτε τα ουδέτερα και τα γκρι, το γκρι καφέ (greige) προσφέρει τα καλύτερα και των δύο χρωματικών φασμάτων. Τα χρώματα γκρι καφέ (greige) είναι εξαιρετικές επιλογές για την εξισορρόπηση των χρωματικών παλετών, από παστέλ αποχρώσεις έως εντυπωσιακούς τόνους κοσμημάτων.

Λάβετε υπόψιν ότι ένα γκρι καφέ (greige) με ισχυρότερη γκρι επιρροή θα φαντάζει πιο ανάλαφρο σε ένα δωμάτιο, όπως το Nimbus 1465. Αντίθετα, εάν το μπεζ είναι το ισχυρότερο χρώμα σε ένα επιλεγμένο γκρι, το δωμάτιο θα διαβάζει πιο ζεστό, όπως το Edgecomb Grey HC-173.

Το Revere Pewter HC-172, ένα απαλό, φιλόξενο χρώμα γκρι καφέ (greige), λειτουργεί είτε ως ζεστή είτε ως ψυχρή απόχρωση ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού ενός δωματίου. Το Revere Pewter είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα των ιδιοκτητών σπιτιού και το best seller της Benjamin Moore.

Τα διασημότερα γκρι καφέ (greige) χρώματα

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού λατρεύουν τα χρώματα γκρι καφέ (greige)για την ευελιξία και το διαχρονικό τους στυλ.

Greige popular

Thunder AF-685

Η ευελιξία του γκρι καφέ (greige) επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα δυναμικών συνδυασμών στυλ και χρωμάτων.

Εδώ, ένα αναζωογονητικό ανοιχτό ροζ —First Light 2102-70, το Benjamin Moore Color of the Year 2020 —συνδυάζεται με το Thunder AF-685, ένα βαθύ, εντυπωσιακό γκρι.

lazy
lazy

Classic Grey OC-23

Η χρήση γκρι καφέ (greige) δίπλα σε έναν λευκό τοίχο είναι μια διαχρονική σχεδιαστική επιλογή.

Εδώ, το Classic Grey OC-23 δημιουργεί ένα σημείο στον τοίχο που αναδεικνύει την αρχιτεκτονική λεπτομέρεια ενός τοίχου με επένδυση.

Simply White OC-117 σε ματ φινίρισμα στον τοίχο και γυαλιστερό Indian River 985 στην επένδυση προσθέτουν μια ακόμη διάσταση από άποψη σχεδίου σε αυτό το γαλήνιο υπνοδωμάτιο.

Balboa Mist OC-27

Το Balboa Mist OC-27 είναι ένα διαχρονικό, αγαπημένο γκρι καφέ (greige).

“Το Balboa Mist OC-27 έχει μια καλή δόση γκρι με ελαφρώς πιο ζεστό καστ λόγω της χρωματικής προσθήκης ενός κόκκινου-ιώδους τόνου”, εξηγεί ο Andrea Magno, Διευθυντής Μάρκετινγκ Χρώματος και Ανάπτυξης της Benjamin Moore.

Ωστόσο, υπό άλλες συνθήκες φωτισμού το Balboa Mist μπορεί να δείξει λίγο πιο ανάλαφρο, κάτι που τονίζει τη σημασία του να βάφετε το χρώμα που θέλετε στον τοίχο σας με ένα δείγμα για να λάβετε την καλύτερη απόφαση.

lazy
lazy

Barren Plain 2111-60

Το ελαφρύ γκρι Barren Plain 2111-60 συνδυάζεται με το Stormy Monday 2112-50, ένα γκρι καφέ (greige) μεσαίου τόνου.

Το γκρι καφέ (greige) —και όλα τα ουδέτερα— σας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε πιο κορεσμένα χρώματα στο δωμάτιό σας, όπως φαίνεται εδώ σε αυτήν την υπέροχη ντουλάπα βαμμένη με Chambourd AF-645.

Edgecomb Grey HC-173

Τα χρώματα του γκρι καφέ (greige) επιτρέπουν στα μέρη που έχουν ένταση να λάμπουν. Εδώ, μια κλασική δερμάτινη πολυθρόνα σε κίτρινο χρώμα ξεχωρίζει έναντι των βιβλιοθηκών που είναι βαμμένες με Edgecomb Grey HC-173.

Μια υπέροχη, εξαιρετικά επίπεδη ματ οροφή με Winter Snow OC-63 ολοκληρώνει την προσεκτικά μελετημένη εμφάνιση.

lazy
lazy

Wish AF-680

Οι επιφάνειες του γκρι καφέ (greige) και του ξύλου είναι πραγματικά αδελφές ψυχές στον σχεδιασμό.

Οι τοίχοι βαμμένοι με Wish AF-680 δημιουργούν μια ζεστή, άνετη ατμόσφαιρα όταν συνδυάζονται με οποιοδήποτε χρώμα, αλλά φαίνονται ακόμα πιο ωραίοι δίπλα σε ένα ξύλινο τραπέζι, όπως βλέπουμε εδώ, ή σε ένα δωμάτιο με ξύλινα δάπεδα.

Natural Cream OC-14

Μια ισορροπημένη γκρι καφέ (greige) απόχρωση, Natural Cream OC-14 αλλάζει από ψυχρή σε ζεστή ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού στο δωμάτιο.

“Υπάρχει μια λάμψη σε αυτό το δωμάτιο που αγαπάμε», λέει ο Andrea Magno, Διευθυντής Color Marketing και Ανάπτυξης.

“Ο συνδυασμός της επίπεδης, ματ γυαλάδας στον τοίχο με την ημιγυαλιστερή διακοσμητική επένδυση του παραθύρου είναι ένας έξυπνος τρόπος για να κάνετε κάθε χρώμα να ξεχωρίζει λίγο περισσότερο το ένα από το άλλο.”

lazy
lazy

Titanium OC-49

Η ευελιξία του γκρι καφέ (greige) ξεπερνά τους βαμμένους τοίχους στα ντουλάπια της κουζίνας, όπως φαίνεται σε αυτήν την ηλιόλουστη κουζίνα.

Το Titanium OC-49 σε σατινέ γυαλάδα στα ντουλάπια προσθέτει μια μοντέρνα νότα σε μια κατά τα άλλα ουδέτερη κουζίνα. Τα ξύλινα δάπεδα και ένα χαλί από φυσικές ίνες δίνουν ζεστασιά στο χώρο.

lazy

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής Δοκιμάστε τα χρώματα της βαφής σας από το πρωί έως το βράδυ, υπό συνθήκες φυσικού και τεχνητού φωτισμού