preloader

Σταχτί

Χρώμα ανά οικογένεια

Γνωρίστε το σταχτί, ένα πλούσιο ουδέτερο χρώμα που μεταμορφώνει εύκολα οποιονδήποτε χώρο σε ένα ζεστό και φιλόξενο καταφύγιο.

Από τα καλύτερα ανοιχτόχρωμα σταχτί, μέχρι εκείνα με μια πιο σκούρα τονικότητα, σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το ευρύ φάσμα αποχρώσεων αυτού του πανέμορφου ουδέτερου χρώματος, και να δείτε εκείνα  που έχουν αγαπηθεί περισσότερο από τους καταναλωτές.

Οι Πιο Δημοφιλείς Σταχτί Αποχρώσεις

Η ποικιλία από σταχτί αποχρώσεις της Benjamin Moore είναι τεράστια…δείτε εδώ μερικές από τις αγαπημένες των καταναλωτών!

Taupe popular

Τι Χρώμα Είναι Το Σταχτί;

Οι κλασικές σταχτί αποχρώσεις προκύπτουν από το συνδυασμό καφέ με γκρι. Με τον όρο σταχτί, εννοούμε οποιοδήποτε χρώμα κυμαίνεται ανάμεσα στο ταμπά της καμπαρντίνας και σε εκείνο των φρέσκων μανιταριών. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε απόχρωση, οι τονικότητες και οι συνθήκες φωτισμού είναι παράγοντες που καθορίζουν το εάν το σταχτί που έχετε επιλέξει, θα εμφανίζεται ζεστό ή ψυχρό.

lazy
lazy

Ashley Gray HC-87

Χρησιμοποιήστε την ίδια απόχρωση σε πολλές επιφάνειες για να πετύχετε ένα ενιαίο και ομοιόμορφο σχέδιο.

Εδώ, η απόχρωση Ashley Gray HC-87, ένα πλούσιο σταχτί χρώμα, χρησιμοποιήθηκε με διαφορετικές στιλπνότητες – matte στους τοίχους, satin στα γύψινα, στα σοβατεπί και στα ντουλάπια-για να δημιουργηθεί ήπια αντίθεση στο χώρο.

Sparrow AF-720

Τα σκούρα σταχτί χρώματα δημιουργούν ζεστούς χώρους, όπως βλέπουμε και σε αυτή τη φιλόξενη γωνιά του καθιστικού. Οι καταναλωτές αγαπούν να ‘κουρνιάζουν’ περιβαλλόμενοι από τη Sparrow AF-720, που αποτελεί ακόμα μια εξαιρετική απόχρωση της συλλογής Affinity.

lazy
lazy

Indian River 985

Μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ταιριάζει υπέροχα με το σταχτί, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτη χρωματική επιλογή.

Τόσο η απόχρωση Silver Half Dollar 2121-40, όσο και η Old Pickup Blue 2054-60 προσθέτουν λίγο κέφι σε αυτή την κουζίνα όπου κατά τα άλλα επικρατούν τα ουδέτερα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του Indian River 985 στον κεντρικό πάγκο της κουζίνας και του ελαφρώς ψυχρού, Decorator's White OC-149 στα κουφώματα.

Weimaraner AF-155

Εάν αγαπάτε τα γήινα, ζεστά χρώματα, θα αγαπήσετε την Weimaraner AF-155, μία σκούρα σταχτί απόχρωση από τη συλλογή Affinity της Benjamin Moore.

Εδώ, συνδυάστηκε με τη ζεστή απόχρωση Ballet White OC-9 στο πάτωμα, και τη Simply White OC-117, πρώην Χρώμα της Χρονιάς, στο σοβατεπί. Το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται είναι εκλεπτυσμένο και παράλληλα χαλαρωτικό.

lazy
lazy

Shaker Beige HC-45

Το σταχτί προσφέρεται ως μία επιλογή χρώματος που θα προσδώσει αίσθηση χαλάρωσης στο χώρο του γραφείου σας. Η επίδρασή του θα είναι ακόμα καλύτερη όταν θα εκτίθεται στο φως της ημέρας που θα μπαίνει από τα παράθυρα.

Η απόχρωση Shaker Beige HC-45, ένα ζεστό σταχτί, την οποία βλέπουμε εδώ σε matte τελείωμα, συνεισφέρει στην ηρεμία του χώρου εργασίας.

Η σύγχρονη, καθαρή εμφάνιση του σοβατεπί και των κουφωμάτων οφείλεται στη Dove Wing OC-18, μέρος της συλλογής Off-White της Benjamin Moore.

Driftwood 2107-40

Οι σταχτί αποχρώσεις δένουν όμορφα με άλλα ουδέτερα χρώματα.

Εδώ, η μπεζ-ροζ απόχρωση Soft Satin 2164-60 που τονίζει τον τοίχο, δημιουργεί μια εντυπωσιακή και παράλληλα ομαλή χρωματική μετάβαση από την Driftwood 2107-40 του δωματίου, στο διάδρομο.

Συμβουλή Διακόσμησης: Χρησιμοποιήστε καθρέπτες για να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσα χρωματική διάσταση σε οποιονδήποτε χώρο.

lazy
lazy

Hancock Gray HC-97

Η Hancock Gray HC-97, μια απόχρωση από τη δημοφιλή συλλογή Historical της Benjamin Moore, είναι ένα διαχρονικό, ζεστό σταχτί χρώμα που ταιριάζει τόσο σε χώρους παραδοσιακής αισθητικής, όσο και σύγχρονης.

Συνδυάστε τη Hancock Gray με τη White Dove OC-17, ή με οποιοδήποτε άλλη ζεστή λευκή απόχρωση, στα γύψινα και στο ταβάνι για δώσετε συνοχή στο αποτέλεσμα.

 

lazy

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής Δοκιμάστε τα χρώματα της βαφής σας από το πρωί έως το βράδυ, υπό συνθήκες φυσικού και τεχνητού φωτισμού

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.