preloader

Γκρι χρώμα βαφής

Χρώμα ανά οικογένεια

Κομψό και απαλό χρώμα της FamilyEqual, το γκρι είναι το αγαπημένο σχέδιο. Από την έμπνευση στο διαδίκτυο έως τις συμβουλές στο κατάστημα, βασιστείτε σε εμάς για να βρείτε τα καλύτερα γκρι χρώματα για το έργο σας.

Από το καθαρό ανοιχτό γκρι χρώμα μέχρι τη δραματικότητα του σκούρου ανθρακί, το γκρι προσφέρει μια σειρά από έξυπνες επιλογές σχεδίασης. Το γκρι είναι επίσης ένα κλασικό χρώμα βαφής – και μια διαχρονικά δημοφιλής χρωματική επιλογή τόσο για εσωτερικούς τοίχους όσο και για εξωτερικούς χώρους σπιτιού.

Ζεστές + Ψυχρές + Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις

Εδώ θα βρείτε μερικές από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του γκρι.

grays popular1

"Το γκρι παρέχει ισορροπία σε κάθε δωμάτιο."

— ANDREA MAGNO
COLOR & DESIGN EXPERT

Πώς να βρείτε το τέλειο γκρι χρώμα

Τι είναι το "τέλειο γκρι;"—Είναι μια ερώτηση που κάνουμε τακτικά.

Δεδομένης της μεγάλης γκάμας υποτόνων στα γκρι χρώματα, η επιλογή ενός γκρι μπορεί να είναι αποθαρρυντική. Το Cement Grey 2112-60, το Grey Owl OC-52 και το Coventry Grey HC-169 είναι τρεις από τις αγαπημένες μας προτάσεις.

Βιώσιμα στις περισσότερες συνθήκες φωτισμού, αυτά τα χρώματα λειτουργούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων των σαλονιών και των υπνοδωματίων, όπου το γκρι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές χρωμάτων.

lazy
lazy

Γκρι χρώματα. Γκρι πολυτέλεια

Υπάρχει μια αναμφισβήτητη πολυπλοκότητα στο γκρι. Σε συνδυασμό με σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα, από το πορφυρό έως τον αμέθυστο και το ζαφείρι, τα γκρι χρώματα παρέχουν ισορροπία. Σκεφτείτε έναν συνδυασμό ανοιχτού και βαθύ γκρι για ένα κομψό στοιχείο σχεδίασης που δεν κατακλύζει το δωμάτιο.

Η γκρι βαφή τοίχου σε υψηλότερα επίπεδα γυαλάδας, όπως ημιγυαλιστερή ή υψηλή γυαλάδα, δημιουργεί μια πιο πολυτελή ατμόσφαιρα. Σκεφτείτε ένα γυαλιστερό ασημί-γκρι σε συνδυασμό με πλούσια υφάσματα όπως βελούδο ή μετάξι. Εκτός από την προσθήκη ενός διακοσμητικού άκρου, το γυαλιστερό γκρι χρώμα είναι ανθεκτικό και εύκολο να καθαριστεί.

Αν σας αρέσει η εμφάνιση μιας κομψής μοντέρνας αγροικίας, τα γκρι χρώματα είναι πάντα το ιδανικό για αυτό το δημοφιλές στυλ.

Η τέχνη της τραπεζαρίας, η ζεστασιά του γκρι

Το σωστό χρώμα βαφής μπορεί να ανεβάσει την αισθητική της τραπεζαρίας σας, προσθέτοντας δραματικότητα και κομψότητα σε έναν χώρο που χρησιμοποιείται καθημερινά.

Σκεφτείτε έναν διαχρονικό συνδυασμό χρωμάτων γκρι και λευκού στον χώρο της τραπεζαρίας σας. Εδώ, το Silver Fox 2108-50, σε συνδυασμό με την επένδυση Chantilly Lace OC-65, είναι φιλόξενο, αλλά και κομψό. Ευέλικτο, το Silver Fox 2108-50 παρέχει ένα ουδέτερο σκηνικό όλη την ημέρα, που εμφανίζεται ζεστό ή ψυχρό ανάλογα με τον φωτισμό. Άλλες αποχρώσεις γκρι χρώματος που αγαπάμε στην τραπεζαρία περιλαμβάνουν το Wish AF-60, το Annapolis Grey HC-176 και το Grey 2121-10.

Στοιχεία που εύκολα εναλλάσσονται όπως καρέκλες ή βοηθητικά τραπεζάκια επιτρέπουν στο δωμάτιο να μεγαλώνει και να εξελίσσεται μαζί σας. Εδώ, ένα απλό ξύλινο τραπέζι και μια πινελιά πρασίνου φέρνουν εντός το εξωτερικό στοιχείο, δημιουργώντας έναν φρέσκο χώρο για να απολαύσετε ένα γεύμα.

Το γκρι είναι επίσης μια κομψή επιλογή για διαδρόμους και ανοιχτούς χώρους, λειτουργώντας ως ουδέτερη πύλη σε άλλα χρωματιστά δωμάτια.

lazy
lazy

Τι είναι ο υποτόνος χρώματος?

Τα χρώματα βαφής συχνά, δημιουργούνται χρησιμοποιώντας δύο ή περισσότερα χρώματα. Εάν υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό ενός χρώματος σε σχέση με το άλλο, αυτό δημιουργεί έναν υποτόνο.

Διαχειριστείτε τα υπότονα χρώματα…

  • Τοποθετήστε αρκετά διαφορετικά δείγματα γκρι χρώματος το ένα δίπλα στο άλλο και παρατηρήστε τη διαφορά μεταξύ των επιπέδων φωτεινότητας και των υποτόνων.
  • Συγκρίνετέ τα σε σχέση με τα έπιπλα του σπιτιού σας για να βρείτε ποιο γκρι είναι ιδανικό.
  • Αγοράστε ένα δείγμα χρώματος και δοκιμάστε το στους τοίχους σε διαφορετικές συνθήκες φωτός

Επιλογή μεταξύ θερμών και ψυχρών γκρι

Για να περιορίσετε το ευρύ φάσμα του γκρι, εξετάστε τα θερμά και ψυχρά γκρι. Τα ζεστά γκρι, ή καφέ-γκρι – κοινώς γνωστά ως “greige” – δίνουν την αίσθηση του οικείου και του φιλόξενου ενώ τα πιο ψυχρά γκρι όπως το πράσινο-γκρι και το μπλε-γκρι, είναι κομψά και μοντέρνα.

Ένα δωμάτιο με φως φως που έρχεται από το βορρά, τείνει να αποκαλύπτει περισσότερο τους τόνους του μπλε και του πράσινου χρώματος, έτσι πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν ένα πιο ζεστό γκρι σε αυτούς τους χώρους.

Το φως από τον νότο είναι συνήθως πιο κολακευτικό, επιτρέποντας τη χρήση ενός ευρύτερου φάσματος αποχρώσεων του γκρι στο χώρο σας.

lazy
lazy

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής

Δοκιμάστε τα χρώματα της βαφής σας από το πρωί έως το βράδυ, υπό συνθήκες φυσικού και τεχνητού φωτισμού

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.