preloader

ΜΠΛΕ

Χρώμα ανά οικογένεια

Γαλήνη και ηρεμία. Ωκεανός, θάλασσα και ουρανός. Η δημοτικότητα του μπλε είναι προφανής. Ανεξάρτητα από το αν αναζητάτε έμπνευση διαδικτυακά ή αν προτιμάτε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα, εμείς σας παρέχουμε συμβουλές για να βρείτε την ιδανική μπλε απόχρωση για κάθε περίσταση.

Το μπλε είναι ιδιαίτερα αγαπητό ανάμεσα σ’ εκείνους που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν κι’ άλλα χρώματα πέρα από τα ουδέτερα. Οι αποχρώσεις που προσφέρει, ταυτίζονται με την αξιοπιστία στη διακόσμηση και το κλασικό στιλ. Όντας άνετο και κομψό, ποτέ δεν είναι αργά για να το εντάξετε στο χώρο σας.

Ζεστές + Ψυχρές + Δημοφιλέστερες Αποχρώσεις

Εδώ θα βρείτε μερικές από τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις της Benjamin Moore, συμπεριλαμβανομένης της Breath of Fresh Air 806, Χρώμα της Χρονιάς 2014.

blue popular

Διαλέγοντας την Ιδανική Μπλε Απόχρωση Ανάλογα με το Χώρο

Ναυτικό μπλε, γαλάζιο, τιρκουάζ – το μπλε χρώμα παρουσιάζει ποικιλομορφία και είναι δυναμικό. Σκούρα μπλε, όπως τα Hale Navy HC-154 και Gentleman’s Gray 2062-20 είναι συχνά δημοφιλή για γραφεία και χώρους μελέτης. Πιο φωτεινές, ασημένιες μπλε αποχρώσεις προτιμώνται για το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο, χάρη στη γαλήνη και ηρεμία που αποπνέουν.

Από τη φύση του, το μπλε είναι ένα ψυχρό χρώμα όπως φαίνεται και από τις αποχρώσεις Yarmouth Blue HC-150 και Van Deusen Blue HC-156. Οι πράσινοι υποτόνοι συντελούν στη σύνθεση πιο ζεστών μπλε, μέρος των οποίων είναι και τα αιώνια δημοφιλή Palladian Blue HC-144 και Bird’s Egg 2051-60.

lazy
lazy

Υιοθετήστε την Πιο Τολμηρή Πλευρά του Μπλε

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε πιο έντονες αποχρώσεις από την οικογένεια χρωμάτων του μπλε, όπως συμβαίνει και στο δωμάτιο της φωτογραφίας. Χάρη στην απόχρωση Deep Ocean 2058-30 στους τοίχους, στην οροφή, ακόμα και στα σοβατεπί, δημιουργείται μια συνεκτική διακόσμηση γεμάτη ενέργεια. Το βάθος και η ένταση επιτυγχάνονται μέσω της στιλπνότητας: το γυαλιστερό semi-gloss φινίρισμα στην οροφή διαμοιράζει το φως μέσα στο δωμάτιο, και το  eggshell φινίρισμα στους τοίχους δημιουργεί ένα ευχάριστο, χαλαρωτικό περιβάλλον. Εμπριμέ μαξιλάρια, κουρτίνες και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα εξισορροπούν ιδανικά τα έντονα μπλε χρώματα.

"ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ"

— HANNAH YEO
COLOR & DESIGN EXPERT

Δώστε Έμφαση με Μπλε

Δεν αισθάνεστε έτοιμοι να υιοθετήσετε εξ’ ολοκλήρου το μπλε; Το σκούρο μπλε είναι ένα πλούσιο χρώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τμηματικά σε τοίχους διαδρόμων, εισόδων και χολ για να τους αναδείξει – ή οπουδήποτε αλλού θέλετε να προσθέσετε λίγη ένταση.

Δοκιμάστε χαρισματικά μπλε του κοβαλτίου όπως τα Big Country Blue 2066-30 και Patriot Blue 2064-20, ή για ένα κλασικό αποτέλεσμα, την αγαπημένη Old Navy 2063-10. Σε λογικές ποσότητες, αυτές οι αποχρώσεις προσφέρουν κομψότητα και ενέργεια σε κάθε χώρο.

lazy
lazy

Η Γοητεία των Μπλε – Γκρίζων Χρωμάτων

Το γκρι συνήθως συνδέεται με την κομψή, μοντέρνα διακόσμηση. Από την άλλη, το μπλε μπορεί να προσφέρει ευχάριστο κλίμα σε οποιοδήποτε δωμάτιο σύγχρονης ή παραδοσιακής αισθητικής.

Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όσοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον γι’ αυτές τις δύο οικογένειες χρωμάτων, επιλέγουν μπλε – γκρίζες αποχρώσεις ως κάτι ενδιάμεσο. Ανάμεσα στις δίκες μας αγαπημένες ανήκουν οι Mt. Rainier Gray 2129-60 και November Skies 2128-50.

Εδώ, η μπλε – γκρίζα απόχρωση του καθιστικού ισορροπείται από λευκά αρχιτεκτονικά στοιχεία σε κλασική γραμμή.

lazy

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής

Δοκιμάστε τα χρώματα της βαφής σας από το πρωί έως το βράδυ, υπό συνθήκες φυσικού και τεχνητού φωτισμού

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.