preloader

Πράσινα χρώματα

Χρώμα ανά οικογένεια

Γυρίστε σελίδα: προσφέρουμε εκατοντάδες πράσινες αποχρώσεις για κάθε στυλ σπιτιού. Από το πράσινο των φρέσκων βρύων έως το βαθύ σμαραγδί και το πράσινο δάσους.

Απεριόριστα ευέλικτο. Το πράσινο χρώμα είναι το αγαπημένο των ιδιοκτητών σπιτιού, διότι με τα διακριτικά πράσινα μπορούν να προσθέτουν ηρεμία που απορρέει από τη φύση και τα πιο φωτεινά πράσινα να προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη γοητεία.

Ζεστές + Ψυχρές + Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις

Εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του πράσινου, συμπεριλαμβανομένου του Guilford Green HC-116, Benjamin Moore Color of the Year 2015.

 

Green populars

Μια παλέτα για κάθε γούστο

Οι απαλές πράσινες αποχρώσεις είναι πάντα δημοφιλείς στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, δημιουργώντας χαλαρωτικά υπνοδωμάτια, μπάνια και σαλόνια. Στην κουζίνα, τόσο στους τοίχους όσο και στα ντουλάπια, το πράσινο είναι ένα πολύ αγαπημένο χρώμα. Έχοντας σχέση με τη φύση, το πράσινο υποδηλώνει μια υγιεινή ενέργεια ιδανική για υγιεινές επιλογές στο μαγείρεμα.

Σε κάθε σπίτι, τα ανοιχτά πράσινα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική του λευκού. Το Halo OC-46 και το Meadow Mist OC-134 είναι και τα δύο ανοιχτά πράσινα που είναι δροσερά και ελκυστικά. Τα ασημένια πράσινα όπως το Titanium OC-49 και το Grey Cashmere 2138-60 προσφέρουν μια αίσθηση Ζεν σε κάθε χώρο, προσθέτοντας μια νότα υπεροχής.

lazy
lazy

Μια ματιά στα πράσινα υπότονα χρώματα

Το χρώμα στη βαφή ζωντανεύει με την ανάμειξη δύο ή περισσότερων αποχρώσεων. Ένα υπότονα χρώμα είναι το αποτέλεσμα ενός προεξέχοντος χρώματος που έχει την οπτική προτεραιότητα. Ο καλύτερος τρόπος για να αναγνωρίσετε τους υποτόνους είναι να κάνετε μια σύγκριση γραμμών βαφής δίπλα-δίπλα.

Το κίτρινο και το μπλε, και τα δύο μέλη του οικογενειακού δέντρου του πράσινου, είναι οι βασικοί τόνοι που πρέπει να αναζητήσετε όταν εξετάζετε το πράσινο. Εδώ, μια πράσινη πόρτα έχει βαθείς μπλε υποτόνους, ενώ ο τοίχος πίσω της φαίνεται με εσπεριδοειδή απόχρωση χάρη στους κίτρινους υποτόνους. Η μεγάλη ποικιλία υποτόνων στην πράσινη οικογένεια προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για δυναμικά μονοχρωματικά σχήματα.

"ΤΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ."

— NIVARA XAYKAO
Color & Design Expert

Ανάμιξη και Συνδυασμοί

Στον χρωματικό κύκλο, το συμπληρωματικό χρώμα του πράσινου είναι το κόκκινο, ένας συνδυασμός χρωμάτων που ανοίγει ευκαιρίες για παιχνίδι με τον τόνο και τον κορεσμό. Για παράδειγμα, λάβετε υπόψη τις πιο απαλές άκρες του κόκκινου – σκεφτείτε ένα ανοιχτό ρουζ – όταν προσεγγίζετε αυτόν τον ζωηρό χρωματικό συνδυασμό. Εδώ, μια οροφή στο πιο χλωμό ροζ συνδυάζεται όμορφα με τοίχους βαμμένους σε διακριτικές αποχρώσεις του πράσινου της ελιάς.

Tο πράσινο χρώμα αποκτά βάθος στις αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων, δημιουργώντας κομψή αντίθεση με σχεδόν κάθε ουδέτερη απόχρωση, συμπεριλαμβανομένου του λευκού, του γκρι, του μπεζ και του μαύρου.

lazy
lazy

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής

Δοκιμάστε τα χρώματα της βαφής σας από το πρωί έως το βράδυ, υπό συνθήκες φυσικού και τεχνητού φωτισμού

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.