preloader

Πράσινο

Χρώμα ανά οικογένεια

Η Benjamin Moore προσφέρει εκατοντάδες πράσινα χρώματα για κάθε είδος κατοικίας: από καθαρές και βοτανικές αποχρώσεις, μέχρι σκούρες σμαραγδί και κυπαρισσί. Είτε αναζητάτε διαδικτυακά τη δική σας αγαπημένη απόχρωση πράσινου, είτε μέσα στα Color Studio των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων, επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε σχετικά, για να πετύχετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

Απεριόριστα ευέλικτο, το πράσινο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα των καταναλωτών, με τα πιο ήσυχα πράσινα να προσθέτουν ηρεμία εμπνευσμένη από τη φύση, και τα πιο φωτεινά να προσφέρουν γοητεία και κομψότητα.

Ζεστές + Ψυχρές + Πιο Δημοφιλείς Αποχρώσεις

Εδώ θα βρείτε μερικές από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του πράσινου, συμπεριλαμβανομένης της October Mist 1495, του Χρώματος της Χρονιάς 2021 της Benjamin Moore.

Green populars

Μία παλέτα για κάθε γούστο

Τα απαλά πράσινα χρώματα ήταν και θα είναι πάντα δημοφιλή στους εσωτερικούς χώρους, καθώς έχουν την ιδιότητα να δημιουργούν ξεκούραστα υπνοδωμάτια, φωτεινά και ευάερα μπάνια, και καθιστικά που προσφέρουν χαλάρωση. Στην κουζίνα, το πράσινο χρώμα είναι αγαπητό τόσο για τους τοίχους, όσο και για τα ντουλάπια. Άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση, το πράσινο μεταδίδει θετική ενέργεια, απαραίτητη όταν ξεδιπλώνετε το μαγειρικό σας ταλέντο ή απολαμβάνετε ένα σνακ ή ένα ποτό.

Τα απαλά πράσινα αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική του λευκού για οποιοδήποτε σπίτι. Οι Halo OC-46 και Meadow Mist OC-134 είναι ανοιχτές πράσινες αποχρώσεις που και οι δύο είναι κεφάτες και φιλόξενες. Μεταλλικές πράσινες αποχρώσεις όπως η Titanium OC-49 και η Gray Cashmere 2138-60 προσφέρουν μια αίσθηση χαλάρωσης σε οποιοδήποτε χώρο, προσθέτοντάς του παράλληλα μια νότα υπεροχής.

lazy
lazy

Μια ματιά στα πράσινα υπότονα χρώματα

Το χρώμα στη βαφή ζωντανεύει με την ανάμειξη δύο ή περισσότερων αποχρώσεων. Ένα υπότονα χρώμα είναι το αποτέλεσμα ενός προεξέχοντος χρώματος που έχει την οπτική προτεραιότητα. Ο καλύτερος τρόπος για να αναγνωρίσετε τους υποτόνους είναι να κάνετε μια σύγκριση γραμμών βαφής δίπλα-δίπλα.

Το κίτρινο και το μπλε, και τα δύο μέλη του οικογενειακού δέντρου του πράσινου, είναι οι βασικοί τόνοι που πρέπει να αναζητήσετε όταν εξετάζετε το πράσινο. Εδώ, μια πράσινη πόρτα έχει βαθείς μπλε υποτόνους, ενώ ο τοίχος πίσω της φαίνεται με εσπεριδοειδή απόχρωση χάρη στους κίτρινους υποτόνους. Η μεγάλη ποικιλία υποτόνων στην πράσινη οικογένεια προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για δυναμικά μονοχρωματικά σχήματα.

"ΤΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ."

— NIVARA XAYKAO
Color & Design Expert

Δημιουργώντας Συνδυασμούς

Στο χρωματικό κύκλο, το συμπληρωματικό χρώμα του πράσινου είναι το κόκκινο, ένας χρωματικός συνδυασμός που παρουσιάζει ευκαιρίες για πειραματισμό με τις τονικότητες και τον κορεσμό. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις πιο απαλές αποχρώσεις του κόκκινου- όπως ένα απαλό ροζ- κατά την υιοθέτηση αυτού του ζωηρού συνδυασμού χρωμάτων. Εδώ, ένα ταβάνι βαμμένο στην πιο απαλή απόχρωση του ροζ, συνδυάστηκε με όμορφο τρόπο με απαλές αποχρώσεις του πράσινου της ελιάς στους τοίχους.

Στη συλλογή από αποχρώσεις της Benjamin Moore θα βρείτε και πιο σκούρα πράσινα χρώματα, εμπνευσμένα από τα ανάλογα πολύτιμων λίθων, που δημιουργούν καλαίσθητες αντιθέσεις με σχεδόν όλες τις ουδέτερες αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων των λευκών, των γκρι, των μπεζ και των μαύρων.

lazy
lazy

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής

Δοκιμάστε τα χρώματα της βαφής σας από το πρωί έως το βράδυ, υπό συνθήκες φυσικού και τεχνητού φωτισμού

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.