preloader

Συλλογή χρωμάτων
Historical Collection

Ζήστε την εμπειρία των 191 χρωμάτων της Συλλογής Historical Collection, έναν εορτασμό 200+ χρόνων αμερικανικού στυλ.

Η συλλογή χρωμάτων Historical Collection είναι εκλεπτυσμένη και ανεπιτήδευτη, μια οικογένεια αγαπημένων χρωμάτων που αναδεικνύουν κάθε στυλ σπιτιού

Ζήστε την εμπειρία των 191 χρωμάτων της Συλλογής Historical Collection, έναν εορτασμό 200+ χρόνων αμερικανικού στυλ.

Η συλλογή χρωμάτων Historical Collection είναι εκλεπτυσμένη και ανεπιτήδευτη, μια οικογένεια αγαπημένων χρωμάτων που αναδεικνύουν κάθε στυλ σπιτιού

Δοκιμασμένο και αληθινό

Η λατρεμένη συλλογή χρωμάτων Historical Collection της Benjamin Moore εμπνεύστηκε από την αρχιτεκτονική του 18ου και του 19ου αιώνα που βρέθηκε σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Είναι γεμάτη με παραδοσιακό αμερικανικό σχεδιασμό αλλά οι αποχρώσεις της ξεπερνούν τα αρχιτεκτονικά στυλ. Εδώ και χρόνια, αυτή η περίφημη συλλογή έχει συμπληρώσει τόσο σύγχρονους όσο και μεταβατικούς χώρους.

Ευκαιρίες σχεδιασμού που αφθονούν: Δώστε έναν ήρεμο τόνο σε οποιοδήποτε δωμάτιο με το χαλαρωτικό Woodlawn Blue HC-147 ή το Wickham Grey HC-171.

Πηγαίνετε για μια νότα δραματουργίας του παλιού κόσμου με το New London Burgundy HC-61 ή το Cushing Green HC-125.

Ή ομορφύνετε οποιονδήποτε χώρο με το Whipple Blue HC-152 ή το Hawthorne Yellow HC-4.

Για τους εξωτερικούς χώρους, η Historical Collection είναι επίσης αγαπημένη: Λάβετε υπόψη τη διαρκή ελκυστικότητα του Gloucester Sage HC -100 ή το πλούσιο και βαθύ Hale Navy HC-154.

Για τους ιδιοκτήτες κατοικιών και τους σχεδιαστές, η συλλογή χρωμάτων Historical Collection προσφέρει διαχρονικό στυλ.

lazy
lazy

Ένας υποβλητικός αφηγητής

Κάθε χρώμα της συλλογής Aura Color Stories αφηγείται μια μοναδική ιστορία που προκαλεί συναισθήματα μέσω του χρώματος.

Η απόχρωση Intuition CSP-610, που εμφανίζεται εδώ, εμπνέει με τη δική της ιστορία: 

Μια απαλή έγχυση μπλε που μοιάζει ακριβώς σωστή, όπως ένα αυγό πουλιού ή ένα ανοιξιάτικο αγριολούλουδο.

Η Aura Color Stories είναι μια συλλογή για όσους έχουν έντονη περιέργεια για τα χρώματα. Είναι για όσους εκτιμούν την υποκειμενικότητα του χρώματος και όλες τις αποχρώσεις και τις παραλλαγές του.

Η ομορφιά της Δεξιοτεχνίας

Ένας έμπειρος επαγγελματίας ζωγραφικής από τη Νέα Αγγλία, το έργο του Jim Lacey περιλαμβάνει μια εστίαση στην ιστορική αναπαραγωγή.

Όταν συζητά για το χρώμα, ο Jim ενθαρρύνει τους πελάτες του να βασίζονται στη συλλογή Historical Collection της Benjamin Moore, αναφέροντας ότι τα χρώματά της λειτουργούν εξαιρετικά καλά τόσο για έργα αποκατάστασης όσο και για έργα παραδοσιακής ζωγραφικής.

(Σε αυτό το βίντεο, ο Jim χρησιμοποιεί χρώματα Historical Collection, συμπεριλαμβανομένου του Crown Point Sand HC-90 για το μαντήλι.)

Μια ζωντανή κληρονομιά

Δείτε ένα δείγμα της συλλογής. Και τα 191 χρώματα μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής με την Benjamin Moore.

color-dots-historical-collection

lazy

Μέσα στην τάση και διαχρονικό

Ενώ η συλλογή Historical Collection διαθέτει μια κληρονομιά 40+ ετών, εξακολουθεί να προσφέρει σημαντικό και ουσιαστικό στυλ: Το Knoxville Grey HC-160 είναι αναπόσπαστο μέρος της παλέτας Color Trends του Benjamin Moore 2017, που αποτελείται από 23 αποχρώσεις με μεγάλη επιρροή που επιμελήθηκε η ομάδα Color and Design της Benjamin Moore. Το Guilford Green HC-116 της Ιστορικής Συλλογής – «ουδέτερο της φύσης» όπως μας αρέσει να το λέμε – πήρε τον ρόλο του ως διαμορφωτής τάσεων όταν αναδείχθηκε Χρώμα της Χρονιάς Benjamin Moore το 2015.

Με τη σταθερή του συνάφεια, είναι ξεκάθαρο γιατί η απήχηση – και η ζήτηση των σχεδιαστών – για την συλλογή Historical Collection συνεχίζεται.

«Η σιωπηλή, εκλεπτυσμένη φύση αυτής της συλλογής την έχει κάνει αγαπημένη των πελατών εδώ και χρόνια».
— ANDREA MAGNO
COLOR & DESIGN EXPERT

Σπίτι και Κληρονομιά

Η συλλογή Historical Collection έκανε το ντεμπούτο της παράλληλα με τον εορτασμό των 200 ετών στην Αμερική το 1976 – μια εποχή που είχε ανανεωθεί το ενδιαφέρον για την αμερικανική ιστορία και κληρονομιά. Πολλά κτίρια υπό την αρμοδιότητα της Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων των ΗΠΑ χρησίμευσαν ως έμπνευση.

Αρχικά περιγράφηκε ως «αντανάκλαση της αξιοπρέπειας και της ζεστασιάς μιας εποχής ευγενικής ζωής». Πάνω από σαράντα χρόνια αργότερα, χαιρόμαστε που αυτός ο χαρακτηρισμός της Ιστορικής Συλλογής επιμένει.

Ταιριάξτε με την δική σας επιλογή προϊόντος

Τα χρώματα από την Ιστορική Συλλογή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια σειρά χρωμάτων της Benjamin Moore.

lazy
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.