preloader
Απαλά και Παστέλ Χρώματα

Ροζ τόσο απαλά όσο ο ψίθυρος. Ήσυχα παστέλ μπλε. Χαλαρωτικά, άτονα κίτρινα. Τα απαλά και παστέλ χρώματα κολακεύουν εξίσου ανθρώπους και σπίτια.

Καθαρές, απλές και εντυπωσιακά διαφοροποιημένες, οι απαλές και παστέλ αποχρώσεις εναρμονίζονται εύκολα με μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Απολαυστικά εκλεπτυσμένες, ειδικά όταν συνδυάζονται με ουδέτερα, προσφέρουν απαλές χρωματικές τονικότητες που ζωντανεύουν κάθε δωμάτιο.

Απαλές και Παστέλ Αποχρώσεις

Δημιουργήστε μια αναζωογονητική, θετική ατμόσφαιρα και προσθέστε επιπλέον φως σε κάθε χώρο με αυτές τις απαλές και παστέλ αποχρώσεις.

color dots pale pastel collection

Απαλά & Παστέλ Πορτοκαλί

Οι απαλές και οι παστέλ αποχρώσεις του πορτοκαλί είναι ανάλαφρες και παιχνιδιάρικες. Εδώ, η καλοκαιρινή Peach Parfait 2175-70 προσφέρει στο χώρο θαλπωρή, ζωντάνια και ένα στοιχείο έκπληξης.

Για ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα, σκεφθείτε να χρησιμοποιήσετε απαλές, κολακευτικές αποχρώσεις όπως είναι και οι Sunlit Coral 2170-60, August Morning 2156-40 και Crestwood Tan 116.

Το ακριβώς αντίθετο χρώμα του πορτοκαλί – ή αλλιώς το συμπληρωματικό του στο χρωματικό κύκλο – είναι το μπλε.

Αποχρώσεις του ναυτικού μπλε, όπως η Downpour Blue 2063-20, η Evening Dove 2128-30 και η Mysterious AF-565, δημιουργούν όμορφους συνδυασμούς μαζί με παστέλ και απαλά πορτοκαλί. Σ’ αυτή τη πόρτα, η Flint AF-560, μια έντονη γκρίζα απόχρωση, δημιουργεί πλούσια αντίθεση.

lazy
lazy

Απαλά & Παστέλ Μπλε

Οι αποχρώσεις του γαλάζιου προσφέρουν έναν αέρα χαλάρωσης και ανανέωσης. Δείτε, για παράδειγμα, τη Yarmouth Blue HC-150 στο διπλανό δωμάτιο. Συνδυάστε τες με λευκά και ουδέτερα χρώματα για να συνθέσετε ένα αναζωογονητικό coastal στιλ στο υπνοδωμάτιο. Εάν θέλετε να συμπεριλάβετε στη διακόσμηση σας σημεία εστίασης, χρησιμοποιήστε τμηματικά έντονα χρώματα που θα δώσουν ενέργεια στο χώρο.

Τα απαλά, γκριζομπλέ χρώματα προσφέρουν στους καταναλωτές που αναζητούν γαλάζιες αποχρώσεις για το έργο τους, μια ελαφρώς πιο διακριτική εναλλακτική. Δικές μας αγαπημένες είναι οι Ocean Air 2123-50, Mt. Rainier Gray 2129-60 και Tranquility AF-490.

"ΟΙ ΑΠΑΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ."
— HANNAH YEO
COLOR & DESIGN EXPERT

Απαλά & Παστέλ Πράσινα

Οι ήσυχοι μονοχρωματικοί συνδυασμοί σε λαχανί αποχρώσεις προσφέρουν ρουστίκ χαρακτήρα σε κάθε δωμάτιο. Εδώ, για το γραφείο επιλέχθηκαν οι Fernwood Green 2145-40 και Urban Nature AF-440. Η Twilight Zone 2127-10, η πλούσια μαύρη απόχρωση που χρησιμοποιήθηκε στο έπιπλο, ισορροπεί τα ανοιχτά χρώματα των τοίχων και ρίχνει λίγο τους τόνους του συνολικού αποτελέσματος.

Έτοιμοι να μεταφέρετε στο σπίτι σας τη φυσική ενέργεια των λαχανί χρωμάτων; Οι ειδικοί στο χρώμα της Benjamin Moore, προτείνουν τους παρακάτω…πράσινους συνδυασμούς:

  • Τη Guilford Green HC-116 με τη Smokestack Gray 2131-40
  • Τη Grasshopper AF-415 με τη Jojoba AF-460
  • Την Tea Light 471 με τη Grége Avenue 991
lazy
lazy

Απαλές & Παστέλ ιδέες χρωμάτων

Αποκτήστε ειδικούς συνδυασμούς χρωμάτων στο αποκλειστικό μας φυλλάδιο.
lazy

Απαλά & Παστέλ Κίτρινα

Η υιοθέτηση απαλών κίτρινων χρωμάτων στην κουζίνα είναι μια πρόταση που εξασφαλίζει πάντα φωτεινό αποτέλεσμα.

Εδώ, ο κεντρικός πάγκος και παράλληλα τραπέζι της κουζίνας, βάφτηκε στη Golden Straw 2152-50, μια απόχρωση, η οποία μοιάζει ζεστή και άνετη κόντρα στη κλασική White Heron OC-57.

Το ακατέργαστο ξύλο και τα ρουστίκ διακοσμητικά είναι αυτά που ξεχωρίζουν περισσότερο στην κατά τ’ άλλα κομψή, σύγχρονη διακόσμηση.

Αναζητάτε χαρούμενα, απαλά κίτρινα χρώματα; Οι ειδικοί της Benjamin Moore προτείνουν τα Hawthorne Yellow HC-4, Lemonade 2024-60 και Milkyway OC-110, εκ των οποίων όλα προσφέρουν ξεσηκωτική και γεμάτη ενέργεια αίσθηση σε κάθε δωμάτιο.

Απαλά & Παστέλ Ροζ

Αποδίδοντας ευχάριστες αποχρώσεις, τα απαλά ροζ χρώματα εμπνέουν και προσφέρουν ευελιξία.

Επιλέξτε το ροζ ως μια φρέσκια, νέα εναλλακτική στα ουδέτερα. Εδώ, η απαλή ροζ Dusty Trail 1157 δικαιωματικά παίρνει τον τίτλο της ανεβαστικής χρωματικής πρότασης για το καθιστικό.  

Επιπλέον όφελος: Οι απαλές και παστέλ ροζ αποχρώσεις είναι άκρως κολακευτικές, επομένως θεωρήστε τες δημοφιλή επιλογή για το υπνοδωμάτιο ή το μπάνιο.

Ορισμένες εξ’ αυτών που προσφέρουν λάμψη στο χώρο, είναι οι Frosted Petal 2089-70, Dream Whip 2174-60 και Head Over Heels AF-250. Αγαπάτε το ροζ; Βρείτε περισσότερες προτάσεις για το σπίτι σας. 


lazy
lazy

Απαλές & Παστέλ Αποχρώσεις: Εφαρμογή και σε Υπαίθριο Χώρο!

Τα λευκά και υπόλευκα χρώματα αποτελούν κλασικές επιλογές για εξωτερικούς χώρους.

Η τοποθέτηση στοιχείων σε απαλές και παστέλ αποχρώσεις κόντρα σε χρωματικά ουδέτερους τοίχους, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ζωντανέψετε κάθε εξωτερικό χώρο.

Αυτό το μπλε παγκάκι στη Summer Blue 2067-50 προσθέτει μια εύθυμη νότα στο αποτέλεσμα, με την κλασική Seashell OC-120 να αποτελεί το φόντο.

Γι’ αυτό το σκοπό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια υπέροχη σειρά αποχρώσεων όπως τις Kennebunkport Green HC-123, Hamilton Blue HC-191 και Silver Mist 1619.

Δοκιμάστε Πρώτα τις Απαλές & Παστέλ Αποχρώσεις σας!

Επιλέξτε τις ιδανικές αποχρώσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου σας.

Προμηθευτείτε δείγματα από το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κατάστημα για να τις δοκιμάσετε πάνω στους τοίχους που πρόκειται να βάψετε.

Παρατηρήστε τη συμπεριφορά τους τόσο στο τεχνητό, όσο και στο φυσικό φως, καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας.

Ο δειγματισμός θα σας κάνει να αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την τελική επιλογή και αγορά σας, και επιδρά σημαντικά στο βαθμό ικανοποίησής σας με το αποτέλεσμα.

lazy
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.