preloader

ΚΟΚΚΙΝΟ

Χρώμα ανά οικογένεια

Από το πιο βαθύ κόκκινο μέχρι τα απαλά ροζ, οι επιλογές κόκκινων αποχρώσεων πάντα θα εκπλήσσουν. Είτε αναζητάτε διαδικτυακά χρώματα, είτε προτιμάτε να επισκεφθείτε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα για να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό, μπορείτε να ξεκινήσετε με τις παρακάτω συμβουλές για να βρείτε το ιδανικό κόκκινο χρώμα για κάθε περίσταση.

Η δύναμη του κόκκινου κρύβεται στην ποικιλία: διαθέτει εύρος αποχρώσεων που μπορεί να κυμαίνονται από ζεστές κεραμιδί μέχρι ψυχρές σκούρες βιολετί. Ευτυχώς, υπάρχει για όλους μια ιδανική κόκκινη απόχρωση, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνη της είτε συνδυαστικά με χρώματα που εξισορροπούν εύκολα το δυναμικό της χαρακτήρα.  

Ζεστές + Ψυχρές + Δημοφιλέστερες Αποχρώσεις

Εδώ θα βρείτε μερικές από τις πιο δημοφιλείς κόκκινες αποχρώσεις της Benjamin Moore συμπεριλαμβανομένης της Caliente AF-290, του Χρώματος της Χρονιάς 2018.

red populars

Ανακαλύπτοντας τη Γλώσσα του Κόκκινου Χρώματος

Το κόκκινο υποδηλώνει αρκετά: Δύναμη. Δραματικότητα. Ευτυχία. Αυτοπεποίθηση.

Ανακαλύψτε τη γλώσσα του κόκκινου χρώματος στο διπλανό βίντεο και εξετάστε πώς αυτό το ισχυρό χρώμα μπορεί να επηρεάσει θετικά το σπίτι σας.

"ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΟ."

— ANDREA MAGNO
Color & Design Expert
lazy

Το Εύρος και οι Διαβαθμίσεις των Κόκκινων Αποχρώσεων

Όταν εξετάζετε το κόκκινο χρώμα σαν επιλογή για το εσωτερικό του σπιτιού σας, θυμηθείτε: μπορείτε να επιλέξετε να μη χρησιμοποιήσετε τις πολύ εντυπωσιακές του εκδοχές. Το εύρος των αποχρώσεων του είναι μεγάλο – από βουργουνδί μέχρι μπορντό και κεραμιδί – παροτρύνοντάς σας να βρείτε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σας στιλ και την αισθητική του σπιτιού σας.

Αρκετά κόκκινα μπορούν να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική, φιλόξενη ατμόσφαιρα. Οι ήσυχες, γήινες κόκκινες αποχρώσεις συνδυάζονται όμορφα με το καφέ, το σταχτί και το ξύλο. Σε λογικές ποσότητες το κεραμιδί, το καστανό κόκκινο και άλλα ρουστίκ κόκκινα χρώματα μπορεί να λειτουργήσουν ως ουδέτερες επιφάνειες όταν έρθουν σε αντίθεση με αποχρώσεις που κυμαίνονται από έντονες σκούρες μέχρι εντυπωσιακές λευκές και υπόλευκες. Ζεστά, απαλά κόκκινα όπως τα Audubon Russet HC-51, Boston Brick 2092-30 και Georgian Brick HC-50 προσφέρουν εναλλακτικές του βυσσινί χρώματος.

Το Κόκκινο Συνδυάζεται Εύκολα

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από χρώματα που συνδυάζονται όμορφα με το κόκκινο. Η Bricktone Red 2005-30 που χρησιμοποιήθηκε σ’ αυτό το υπνοδωμάτιο, είναι μια ροδαλή, θαμπή απόχρωση που ταιριάζει εύκολα με πολλά μοτίβα, υφές και χρώματα δημιουργώντας έναν άνετο χώρο με ενδιαφέρουσα διακόσμηση και συνοχή. Δοκιμάστε διαφορετικά χρώματα και μοτίβα κόντρα στην κόκκινη απόχρωση της επιλογής σας – πιθανό να εκπλαγείτε ευχάριστα!

Άλλα χρώματα που λειτουργούν καλά με σχεδόν όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου είναι μεταξύ άλλων ζεστά ουδέτερα όπως τα Coastal Path AF-380 και Bradstreet Beige HC-48, και πιο ψυχρά ουδέτερα όπως τα Revere Pewter HC-172 και Wish AF-680.

lazy

Ζωντανέψτε τους Μικρότερους Χώρους με Κόκκινο

Αναδείξτε λίγο περισσότερο τους μικρότερους χώρους του σπιτιού σας με κόκκινο χρώμα. Είτε πρόκειται για έναν ευήλιο διάδρομο, είτε για το μπάνιο των επισκεπτών και την τραπεζαρία, το κόκκινο θα προσφέρει κομψότητα και στιλ, προσδίδοντάς τους απευθείας χαρακτήρα. Εδώ, αυτός ο κόκκινος τοίχος καλωσορίζει τους καλεσμένους γεμίζοντας το δωμάτιο με μια ευχάριστη ενέργεια.

Ένα σκούρο κόκκινο σε πολύ γυαλιστερή στιλπνότητα ενισχύει την ένταση – επικοινωνώντας την αίσθηση αυτοπεποίθησης με το χρώμα. Αγαπημένες σκούρες κόκκινες αποχρώσεις είναι μεταξύ άλλων η Dinner Party AF-300 και ορισμένες με βιολετί υποτόνους όπως οι Raisin Torte 2083-10 και New London Burgundy HC-61. Χαλάκια, περσίδες με κόκκινες κηλίδες ή μαξιλάρια, είναι μερικοί τρόποι για να υιοθετήσετε το κόκκινο και να προσθέσετε εύκολα ζωντάνια σε κάθε χώρο.

Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Κόκκινου

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του χρώματος είναι η ικανότητά του να μεταμορφώνει ένα χώρο σχετικά άμεσα.

Αυτή η ήδη ισχυρή επίδραση που ασκεί, ενισχύεται στην περίπτωση του κόκκινου. Αυτό το βλέπουμε και στο διπλανό υπνοδωμάτιο, το οποίο αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα χώρου που αποκτά νέο χαρακτήρα με τη χρήση της Caliente AF-290 και της καθαρής απόχρωσης White Opulence OC-69. Η σκούρα γκρίζα πόρτα και οι χαλαρωτικές πινελιές μπλε χρώματος ισορροπούν ιδανικά το συνδυασμό του έντονου κόκκινου με το λευκό.

lazy
lazy

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής

Δοκιμάστε τα χρώματα της βαφής σας από το πρωί έως το βράδυ, υπό συνθήκες φυσικού και τεχνητού φωτισμού

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.