preloader

Κόκκινα χρώματα

Χρώμα ανά οικογένεια

Από την βαθύτερη απόχρωση λιχνίτη μέχρι αυτή του απαλού τριαντάφυλλου, η ποικιλία στην οικογένεια των κόκκινων χρωμάτων πάντα εκπλήσσει.

Το κόκκινο παρουσιάζει εύρος αποχρώσεων. Μπορεί να κινείται από τις πιο ζεστές αποχρώσεις όπως αυτή του ηλιοκαμένου τούβλου ως και τις πιο δροσερές όπως αυτές στις κατακόκκινες βιολέτες. Ευτυχώς, υπάρχει ένα κόκκινο για όλους, ειδικά όταν συνδυάζεται με χρώματα που ταιριάζουν άνετα με αυτό το εύρος αποχρώσεων.

Ζεστές + Ψυχρές + Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις

Εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του κόκκινου, συμπεριλαμβανομένου του Caliente AF-290, του Benjamin Moore Color of the Year 2018.

 

red populars

Ανακαλύψτε τη γλώσσα του κόκκινου

Το κόκκινο χρώμα υποδηλώνει πολλά πράγματα: Δύναμη. Δράμα. Ευτυχία. Αυτοπεποίθηση.

Εξερευνήστε τη γλώσσα του κόκκινου σε αυτό το βίντεο και σκεφτείτε πώς αυτό το ισχυρό χρώμα μπορεί να επηρεάσει θετικά το σπίτι σας.

lazy

"ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΙΞΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ."

— ANDREA MAGNO
Color & Design Expert

Το εύρος και το βάθος του κόκκινου χρώματος

Όταν σκέφτεστε το κόκκινο για το εσωτερικό του σπιτιού σας, να θυμάστε: μπορείτε να εξαιρεθείτε από τον παράγοντα της έκπληξης. Η γκάμα του κόκκινου είναι μεγάλη, από μπορντώ έως καφέ και τερακότα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βρείτε μια απόχρωση που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και την αισθητική του σπιτιού.

Πολλά κόκκινα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν μια χαλαρή, φιλόξενη ατμόσφαιρα. Οι απαλοί κόκκινοι γήινοι τόνοι συνδυάζονται υπέροχα με το καφέ, το γκρι και το ξύλο. Σε λογικές ποσότητες, το τούβλο, το μαόνι και άλλα ρουστίκ κόκκινα μπορούν να εμφανίζονται σαν ουδέτερη επιφάνεια έναντι χρωμάτων που κυμαίνονται από εντυπωσιακά βαθιά έως εντυπωσιακά λευκά και υπόλευκα. Τα ζεστά, απαλά κόκκινα, όπως το Audubon Russet HC-51, το Boston Brick 2092-30 και το Georgian Brick HC-50, προσφέρουν εναλλακτικές στην «πολύ κερασί» πλευρά του κόκκινου.

lazy

Δώστε έμφαση σε μικρούς χώρους με το κόκκινο

Δώστε περισσότερη προσοχή στους μικρότερους χώρους σας με κόκκινη μπογιά. Από τις γεμάτες φως εισόδους έως τις αίθουσες σκόνης επισκεπτών έως μια τραπεζαρία που αποπνέει οικειότητα, το κόκκινο δίνει έναν τόνο κομψότητας και στυλ, προσδίδοντας άμεσα προσωπικότητα σε μικρότερους χώρους σε όλο το σπίτι σας. Εδώ, ένας τοίχος με κόκκινο τόνο υποδέχεται τους επισκέπτες με μια φιλόξενη έκρηξη ενέργειας.

Ένα βαθύ κόκκινο χρώμα με μεγαλύτερη γυαλάδα ενισχύει το δράμα – στέλνοντας ένα σήμα εμπιστοσύνης χρώματος. Τα βαθιά κόκκινα που αγαπάμε περιλαμβάνουν το Dinner Party AF-300 και τα κόκκινα με βιολετί χρώμα όπως το Raisin Torte 2083-10 και το New London Burgundy HC-61. Ένα χαλί, διακοσμητικά παραθύρων με ή μαξιλάρια είναι εξαιρετικά στοιχεία για να πειραματιστείτε με το κόκκινο, ζωντανεύοντας εύκολα κάθε χώρο.

Παίζοντας με τη δύναμη του Κόκκινου

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της βαφής είναι η ικανότητα μεταμόρφωσης ενός χώρου σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Με το κόκκινο, η υψηλή επίδραση της βαφής μεγεθύνεται εύκολα. Αυτή η κόκκινη κρεβατοκάμαρα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα χώρου που αποκτά μια νέα ζωηρή προσωπικότητα με τη χρήση του Caliente AF-290 και του καθαρού White Opulence OC-69. Η σκούρα γκρι πόρτα και οι χαλαρωτικές μπλε πινελιές δημιουργούν μια τέλεια χρωματική ισορροπία για τον τολμηρό κόκκινο και λευκό συνδυασμό χρωμάτων στο δωμάτιο.

lazy
lazy

Αγοράστε ένα δείγμα βαφής

Δοκιμάστε τα χρώματα της βαφής σας από το πρωί έως το βράδυ, υπό συνθήκες φυσικού και τεχνητού φωτισμού

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.