preloader

Τροπικό Στιλ Διακόσμησης

Δημιουργήστε μια πλούσια όαση μέσα ή έξω από το σπίτι σας, με μια τροπική παλέτα χρωμάτων που είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει στο χώρο σας σύγχρονη βοτανική διάθεση.

Τροπικό Στιλ Διακόσμησης

Δημιουργήστε μια πλούσια όαση μέσα ή έξω από το σπίτι σας, με μια τροπική παλέτα χρωμάτων που είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει στο χώρο σας σύγχρονη βοτανική διάθεση.

lazy

Δώστε στο χώρο σας την αίσθηση ότι βρίσκεστε διακοπές όλο το χρόνο, με ένα σύγχρονο τροπικό στιλ διακόσμησης, που να έχει αρκετή γοητεία ώστε να κερδίσει τους λάτρεις της παραλίας εξίσου με τους ανήσυχους τυχοδιώκτες.

Είτε ψάχνετε να δημιουργήσετε έναν παράδεισο από φυτά, είτε ένα συνδυασμό χρωμάτων με επιρροές από την Καραϊβική, είτε απλά αναζητάτε νέους τρόπους διακόσμησης, προσθέστε λίγη χάρη στο σπίτι σας με πολλά φυτά και φωτεινές αποχρώσεις. Τονίστε τις, εμπνευσμένες από πολύτιμους λίθους, αποχρώσεις των τροπικών περιοχών, με πατώματα που φέρουν μοτίβα, με φυσικό φωτισμό και με πολλά φύλλα φτέρης.

Τροπική Παλέτα Χρωμάτων

Αναμορφώστε οποιονδήποτε χώρο και κάντε τον να θυμίζει όαση, χάρη σε αυτή τη παλέτα με πλούσιες, φωτεινές αποχρώσεις βγαλμένες απευθείας από τροπικά μέρη.

Γεμίστε τους Τοίχους του Σπιτιού σας με Τροπικές Αποχρώσεις

Συνεχίστε, γίνετε τολμηροί. Για έναν πραγματικά τροπικό συνδυασμό χρωμάτων, κάντε μια ‘δήλωση’ με αποχρώσεις που θα κόψουν την ανάσα. Εκτυφλωτικά κιτρινοπράσινα χρώματα, όπως το Savannah Moss 385 ή το Wasabi AF-430 που βλέπετε στα δεξιά, αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να κατευθύνετε την προσοχή σε μοναδικά αρχιτεκτονικά στοιχεία, και συνδυάζονται όμορφα με πατώματα που φέρουν μοτίβα. Προσθέστε έπιπλα σε παρόμοιες αποχρώσεις για ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα που θα θυμίζει παραθαλάσσιο ανάκτορο.
Για την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στην απόχρωση, χρησιμοποιήστε ένα χρώμα που είναι σίγουρο ότι θα σας εξασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα. Η προϊοντική σειρά AURA για εσωτερικούς χώρους, παρέχει τέλεια απόδοση για πλούσιο χρώμα με εξαιρετικό βάθος που διαρκεί.

Εντάξτε έναν Χρωματικό Συνδυασμό με ‘Αέρα’ Καραϊβικής

Ένας καθηλωτικός χρωματικός συνδυασμός μπορεί να αντλήσει έμπνευση από αρκετά σημεία: τη φωτεινότητα της χλωρίδας ενός τροπικού δάσους για το καθιστικό, τα μποέμ ταξίδια για μια κουζίνα Μεσογειακού στιλ, και το χαλαρωτικό κλίμα της παραλίας ενός νησιού στην Καραϊβική, για το υπνοδωμάτιο.
Ονειρευτείτε ένα τροπικό νησί και δημιουργήστε στο χώρο σας τη δική σας παραδεισένια παλέτα με όμορφα πατώματα με πλακάκια, διαφανείς κουρτίνες και ανάλαφρα σκεπάσματα, και περιβάλλετέ τα με λευκούς και μπλε συνδυασμούς χρωμάτων, όπως οι ακόλουθοι:

• Jet Stream 814 and White Diamond OC-61

• In the Tropics CSP-640 and Swiss Coffee OC-45

• Ocean Breeze 2058-60 and Chantilly Lace OC-65

Διακοσμήστε με Φυτά

Τι θα ήταν ένα άρθρο σχετικό με την τροπική παλέτα χρωμάτων, εάν δε μιλούσε για φυτά; Είτε πρόκειται για ζωντανή, είτε για τεχνητή, η σύγχρονη βοτανική διακόσμηση αποτελεί τη βάση του τροπικού στιλ διακόσμησης. Ανεξάρτητα από το εάν ο χώρος σας περιλαμβάνει φυτά σε γλάστρες σε κάθε γωνία, ή καφασωτά καλυμμένα από κισσό στην πίσω αυλή, εδώ, θα βρείτε συμβουλές από τους ειδικούς της Benjamin Moore στο χρώμα και τη διακόσμηση, και θα μάθετε πώς να επιλέγετε την κατάλληλη απόχρωση για τον εσωτερικό σας χώρο προκειμένου να αναδείξετε τα φυτά σας.
Ζωηρά φυλλώματα ζωντανεύουν οποιονδήποτε χώρο, ειδικότερα όταν τα ανθοφόρα φυτά προσφέρουν μια επιπλέον έκρηξη χρώματος. Αντιπαραβάλλετε τα σκούρα πράσινα με πορτοκαλί, κόκκινα, ή με ένα συνδυασμό και των δύο, όπως είναι το έντονο Fireball Orange 2170-10, μια ηλεκτρισμένη, δυναμική απόχρωση που μετριάζεται από μια τονικότητα καφέ. Τα ξύλινα έπιπλα και οι ξύλινες λεπτομέρειες ενισχύουν την αίσθηση φύσης που αποπνέουν οι, γεμάτοι από φυτά, χώροι.

"’Ενδυναμώστε τις ζωηρές αποχρώσεις της τροπικής παλέτας χρωμάτων με φύλλα φοίνικα, φυσικές πινελιές και προσωπικές επιρροές από τα ταξίδια σας."
Molly Lynch - Ειδικός στο Χρώμα & τη Διακόσμηση

Φωτεινοί & Έντονοι Εσωτερικοί Χώροι

Πιο φωτεινοί και έντονοι από εκείνους που φιλοξενούν διακόσμηση εμπνευσμένη από στοιχεία που εντοπίζονται παραλιακά, οι εσωτερικοί χώροι τροπικού στιλ εμπνέονται από την πολυχρωμία του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Κίτρινες, με επιρροές από το ηλιοβασίλεμα, πορτοκαλί και ζεστές λευκές αποχρώσεις μεταφέρουν το χαλαρό τρόπο ζωής της τροπικής διαβίωσης σε οποιονδήποτε χώρο, ανεξαρτήτως του κλίματος της περιοχής σας.
Εδώ, η γοητευτική Sunflower 2019-30 φωτίζει αυτή την ανοιχτή ραφιέρα, προσδίδοντας ενέργεια σε αυτή την τραπεζαρία. Πολύχρωμες καρέκλες κουζίνας, διακόσμηση ναυτικού τύπου, ταπετσαρία με βοτανική απεικόνιση, και διασκεδαστικά φωτιστικά, διατηρούν το χώρο σύγχρονο.

Boost Curb Appeal with Lush Exteriors

Don’t just reserve a tropical design style for your backyard or a balcony decorated with plants. Embrace a wild free feel for your home exterior, too. Shutters, doors, and porches are the perfect spots for a burst of bold color, even if you’re keeping the rest of the space neutral.

A few pointers to keep in mind when planning your project:

• Tropical exterior house colors are heavily influenced by the surrounding foliage. Determine whether you plan to blend in with your surroundings or stand out from them before starting your project.

• Embrace nature with landscaping that blurs the lines between property and public foliage.

• A bright white paint color, like White Diamond OC-61, from our Tropical paint color palette, enhances curb appeal without taking attention from greenery or bold shutters. Here, Bahaman Sea Blue 2055-40 pops against this classic white hue.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.