preloader

Το Aura® Μεταμορφώνει μια Αγαπημένη Ιστορική Κατοικία

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Erin Fetherston, ανακαίνισε μία αγροικία του 19ου αιώνα στη Napa Valley χρησιμοποιώντας τις σειρές Aura για Εσωτερικούς και Aura για Εξωτερικούς Χώρους, της Benjamin Moore.

 

Το Aura® Μεταμορφώνει μια Αγαπημένη Ιστορική Κατοικία

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Erin Fetherston, ανακαίνισε μία αγροικία του 19ου αιώνα στη Napa Valley χρησιμοποιώντας τις σειρές Aura για Εσωτερικούς και Aura για Εξωτερικούς Χώρους, της Benjamin Moore.

lazy

Η διακοσμήτρια χρησιμοποίησε μια ειδικά σχεδιασμένη παλέτα από εννέα αποχρώσεις της Benjamin Moore για να ενσαρκώσει το όραμά της.

Η επιλογή, από πλευράς της διακοσμήτριας, της σειράς Aura τόσο για τους εσωτερικούς, όσο και για τους εξωτερικούς χώρους, εξασφάλισε ασύγκριτο, πλούσιο χρώμα και τέλεια αντοχή, σε αυτό το πολυτελές κατάλυμα διακοπών στον Αμπελώνα Hoopes.

Μια Παλέτα Χρωμάτων Σχεδιασμένη από Διακοσμητή

Κάντε δική σας αυτή την, ειδικά σχεδιασμένη για τον Αμπελώνα Hoopes, παλέτα αποχρώσεων της Benjamin Moore, την οποία επιμελήθηκε η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Erin Fetherston.

“Επιλέγοντας τη σειρά Aura για Εξωτερικούς Χώρους [η οποία σχεδιάστηκε για να παρέχει αντοχή μακράς διάρκειας], ήμουν σίγουρη ότι θα εξασφάλιζα την πολυτέλεια και το βάθος χρώματος που αναζητούσα και ότι θα κατάφερνε να διατηρηθεί απέναντι στα στοιχεία της φύσης – παράγοντας σημαντικός εδώ στην εξοχή."
Erin Fetherston, Interior Designer

Πολυτελές Χρώμα για ένα Κλασικό Λευκό Σπίτι

Ακόμα και πριν αναλάβει αυτό το έργο, η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Erin Fetherston ήταν ιδιαίτερα εξοικειωμένη με την Οικία Hoopes. Όντας φίλη του αρχικού ιδιοκτήτη, περνούσε χρόνο και έπαιζε εκεί όταν ήταν παιδί.  

"Οι ντόπιοι την αποκαλούσαν ‘το Λευκό Σπίτι’ απ’ όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου," αναφέρει η Fetherston. "Όταν εξετάζαμε το να την ανακαινίσουμε βάφοντάς την από την αρχή, δεν ήθελα να απαρνηθώ την παράδοση."

Επέλεξε την απόχρωση Capitol White CW-10 για τον εξωτερικό χώρο: “Είναι κάπως σαν το τέλειο ουδέτερο στην κλίμακα των αντίστοιχων ζεστών χρωμάτων. Δεν είναι υπερβολικά ψυχρό. Δεν είναι υπερβολικά ζεστό, και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο κάτω από όλα αυτά τα διαφορετικά φώτα."

Για τη μπροστινή πόρτα, η Fetherston επέλεξε τη Hunter Green 2041-10 για να δημιουργήσει αντίθεση. Αυτή η καταπράσινη απόχρωση εναρμονίζεται αβίαστα με το περιβάλλον τοπίο.

Εσωτερικοί Χώροι με μία Χαλαρή, Φιλόξενη Αίσθηση

Σήμερα, η ηλιόλουστη αγροικία του 19ου αιώνα υποδέχεται τους ενοίκους της σ’ ένα χώρο πλήρως επανασχεδιασμένο για τη σύγχρονη εποχή. Η παλέτα από χρώματα της Benjamin Moore που επιμελήθηκε η Fetherston, διαμορφώνει το τέλειο σκηνικό.

"Θέλαμε πραγματικά να φέρουμε το έξω – μέσα, κάνοντας το σπίτι να μοιάζει όσο το δυνατόν πιο ευρύχωρο και φωτεινό – παρά την κάτοψη του 1890, που είναι γεμάτη από μικρά, περιορισμένης χωρητικότητας δωμάτια!" Η Fetherston επέλεξε εννέα αποχρώσεις της  Benjamin Moore για να ανταποκριθεί στην πρόκληση.  

Η ίδια, έκανε τους κοινόχρηστους χώρους του πρώτου ορόφου να μοιάζουν ευάεροι, επιλέγοντας την Steam AF-15, μία καθαρή, απαλή απόχρωση του λευκού από τη συλλογή Affinity της Benjamin Moore.

"Το πράσινο χρώμα φέρνει το έξω – μέσα, ένα πάντρεμα που πάντα αναζητώ για να δημιουργήσω τη διακόσμησή μου."
Erin Fetherston - Interior Designer

Οι Σκούρες Ουδέτερες Αποχρώσεις Προσφέρουν Απαλό, Ιδανικό Χρώμα

Η High Park 467, μία εκλεπτυσμένη απόχρωση στο πράσινο των βοτάνων, προσθέτει μια πινελιά φυσικότητας στην τραπεζαρία. Αναφορικά μ’ αυτή, η Fetherston προσθέτει, "Αντικατοπτρίζει πραγματικά το γεγονός ότι περιβαλλόμαστε από σειρές από ελαιόδεντρα, από σεκόγιες, τον αμπελώνα." Παρατηρεί, επίσης, το πως το χρώμα εμφανίζεται διαφορετικό κατά τη διάρκεια της ημέρας. "Το απόγευμα, περίπου την ώρα του δείπνου ή πριν το ηλιοβασίλεμα – τη λεγόμενη ‘Χρυσή Ώρα’ – είναι τόσο όμορφο και το πράσινο φαίνεται πραγματικά ζωηρό," αναφέρει η Fetherston. "Το πρωί είναι λίγο πιο αχνό, λίγο πιο ζεστό."

Άλλες ουδέτερες αποχρώσεις από την πιο σκούρα πλευρά του φάσματος που επέλεξε η Fetherston, περιλαμβάνουν το ευέλικτο Gloucester Sage HC-100 και το Venetian Portico AF-185.

"Θέλαμε πραγματικά να φέρουμε το έξω – μέσα, κάνοντας το σπίτι να μοιάζει όσο το δυνατόν πιο ευρύχωρο και φωτεινό – παρά την κάτοψη του 1890, που είναι γεμάτη από μικρά, περιορισμένης χωρητικότητας δωμάτια!"
Erin Fetherston - Interior Designer

Πέρα από Λευκές Αποχρώσεις: Πολύχρωμα Υπνοδωμάτια

"Το υπνοδωμάτιο για μένα είναι ένας κόσμος από μόνος του: δε χρειάζεται να ακολουθεί τη λογική του υπόλοιπου σπιτιού", αναφέρει η Fetherston.

Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από δείγματα χρωμάτων, μαζί και βεντάλιες χρωμάτων, η Fetherston βρήκε αποχρώσεις για την κρεβατοκάμαρα, που πιστεύει ότι ίσως υπήρξαν δημοφιλείς, όταν η οικία Hoopes κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 1800.

Επέλεξε τη Hint of Violet 2114-60, ένα ευχάριστο λιλά με ένα ψυχρό γκρίζο χρωματισμό, και τη Morning Dew OC-140, μια χαλαρωτική απόχρωση του γκρι με μία πράσινη τονικότητα.

Στιγμιότυπα από το Έργο Ανακαίνισης της Οικίας Hoopes

Φωτογραφίες από την Elizabeth Messina, και εσωτερικός σχεςδιασμός από την Erin Fetherston.

"With the Aura Exterior line [which is designed for long-term durability], I knew that it would just have this richness and depth of color that I was looking for and that it would stand up to the elements—important here in the country."
Erin Fetherston - Interior Designer

What’s the Next Step in Your Paint Color Journey?

Wherever you are in making your paint color decision (and we know how hard it can be!), Benjamin Moore has you covered:

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Δεν έχετε λογαριασμό;

γράψτε εδώ για να δείτε τα προϊόντα που αναζητείτε.